Sådan tilsluttes min PSP til min pc uden USB-kabler

Mens Sony PSP er en fremragende underholdningsenhed, blev nogle funktioner, der kunne have været nyttige for PSP-brugere, udeladt. PSP har Wi-Fi-kapacitet, men i sig selv kan du kun bruge Wi-Fi til at oprette forbindelse til PlayStation Network eller til at spille et spil mod en anden spiller med en PSP. TVersity blev oprettet for at lade PSP-brugere overføre data fra deres pc til deres PSP uden at bruge et USB-kabel.

Download TVersity. Når du har downloadet installationsfilen, skal du dobbeltklikke på filen for at installere softwaren. Følg vejledningen på skærmen, indtil softwaren er installeret.

Start TVersity-softwaren ved at klikke på "Start" -knappen, og vælg derefter "TVersity Media Server" -mappen under "Alle programmer", og klik derefter på "TVersity Media Server."

Klik på "Bibliotek", når TVersity er startet, og klik derefter på "Tilføj element." I det vindue, der vises, skal du klikke på "Gennemse" for at tilføje den mappe, der indeholder de filer, du vil dele med din PSP. Når du har fundet mappen, der indeholder dine medier i vinduet "Gennemse", skal du klikke på "OK" og derefter klikke på knappen "Send". TVersity tilføjer den valgte mappe til biblioteket.

Tænd din PSP. I hovedmenuen, kendt som "XMB" eller "Cross Media Bar", skal du navigere til "Netværk" og derefter vælge "Internetbrowser" og trykke på "X" -knappen.

Fremhæv webbrowserens adresselinje øverst på skærmen, og tryk på “X” -knappen for at aktivere skærmtastaturet, og skriv “http: // X: 41952”, hvor X er din IP-adresse, og tryk på “Start ”-Knappen, når du er færdig. Dette indlæser TVersity-webserveren i webbrowseren.

Vælg den relevante kategori i PSP's webbrowser (lyd, fotos eller videoer) for den fil, du vil lægge på din PSP, ved at trykke på “X” -knappen. Vælg "Mapper", og vælg derefter den mappe, hvor din fil er gemt, ved at trykke på "X" -knappen. Vælg den fil, du vil kopiere til din PSP, ved at trykke på “X” -knappen.

Vælg “Ja”, når du bliver spurgt, om du vil gemme filen, og tryk derefter på “X” -knappen. PSP beder dig om at navngive filen og vælge en destinationsmappe til filen. Du kan ændre filnavnet ved at fremhæve det, trykke på “X” -knappen og derefter bruge skærmtastaturet til at ændre navnet. Med hensyn til destinationen placerer den som standard mediet i den relevante mappe, så ændr det ikke. Når du har foretaget ændringer af filnavnet, skal du markere “Gem” og trykke på “X” -knappen. Når de er downloadet, kan du finde filerne i den relevante kategori på din XMB (Foto, Musik eller Video).

Tips

For at få din pc's IP-adresse skal du klikke på "Start" og derefter klikke på "Kør". Skriv "cmd" i dialogboksen "Kør", og tryk på enter. I vinduet, der vises, skal du skrive “ipconfig / all” og din IP-adresse vises på skærmen.

Mens TVersity er en fantastisk måde at få adgang til dine filer uden at gå til din computer, er overførselshastigheder ved hjælp af USB-kablet meget hurtigere. Hvis du overfører store mængder data, er et USB-kabel en meget bedre løsning, hvis du har et tilgængeligt. Hvis din PSP også har den nyeste firmware, oplades dens batteri, når den er tilsluttet et USB-kabel.

Advarsler

Sørg for, at Wi-Fi-kontakten på din PSP er i tændt position for at kunne oprette forbindelse til TVersity.