Sådan bruges flere proxyservere

Proxyservere tilføjer et ekstra beskyttelseslag til dit online privatliv, fordi websteder, du besøger, kun vil kunne indsamle oplysninger om proxyserveren snarere end om din specifikke internetforbindelse. Desværre bliver proxyservere undertiden overbelastede, så du søger efter en ny server. Den mest praktiske løsning på dette problem er at bruge flere proxyservere, så din computer automatisk hopper til den næste server, hvis den første ikke er tilgængelig.

Brug af flere proxyservere

Trin 1

Adgang til internettet og peg din webbrowser til webstedet for Proxy Firewall (Se ressourcer.). Dette produkt betragtes bredt som en af ​​de mest kraftfulde proxy-applikationer, der er tilgængelige, og du kan få en kopi gratis.

Trin 2

Download og installer Proxy Firewall. Rul ned, indtil du ser skærmbilledet Proxy Firewall i midten af ​​siden. Klik på skærmbilledet eller linket under det, der siger "Download Proxy Firewall". Når du bliver spurgt, om du vil "Køre" eller "Gemme" programmet, skal du vælge "Kør" for at installere Proxy Firewall på din computer.

Trin 3

Føj dine proxyservere til Proxy Firewall-softwaren. Åbn softwaren ved at dobbeltklikke på skrivebordsikonet eller ikonet i systembakken. Se i nederste venstre hjørne af programvinduet efter en knap mærket "Tilføj fuldmægtige." Klik på knappen for at tilføje en proxy. Indtast proxy-IP-adressen og portnummeret. Vælg også, om det er en HTTP-proxy eller en SOCKS-proxy. Klik på OK, når du har udfyldt de oplysninger om den proxyserver, du tilføjer. Gentag denne proces for at tilføje flere fuldmagter.

Konfigurer individuelle regler for hvert program på din computer. Hver gang du starter et nyt program, registreres det af Proxy Firewall. Softwaren spørger derefter, om du vil give programmet adgang til internettet direkte, eller om programmet skal bruge en proxy. Du bliver kun stillet dette spørgsmål første gang et program åbnes efter installation af Proxy Firewall, selvom du når som helst kan ændre dine præferencer ved at klikke på fanen "Regler".