Sådan løses et op-ned-webcam-billede

Nogle webkameraer roterer og drejer, men hvis dit kamera producerer et hoved på billedet, selv når du har enheden med højre side opad, ligger problemet enten med kameraets driver eller din tv-software. Mange kameradrivere og udsendelsesprogrammer har muligheder for at vende kamerabilledet. Hvis du ikke har en sådan mulighed aktiveret, skal du geninstallere den nyeste version af driveren og sørge for at vælge den korrekte version til den model af kamera, du har.

Webcam Driver Indstillinger

Nogle webkameraer inkluderer indbygget muligheden for at rotere eller vende dit billede. Hvis dit webcam indeholdt et installationsværktøj, skal du åbne programmet for at ændre dets indstillinger. Sørg for, at indstillinger som "Mirror" eller "Flip" er slået fra, og skyderne som "Tilt" og "Roll" er indstillet til nul. Hvis du ikke har et installationsprogram til dit kamera, skal du få adgang til dets muligheder gennem et program, der bruger kameraet. I Skype skal du f.eks. Åbne fanen "Videoindstillinger" i vinduet Indstillinger og klikke på "Webkameraindstillinger." Indstillinger på førerniveau varierer efter kamera, men det betyder ikke noget, hvilket program du bruger til at nå dem.

Broadcasting softwareindstillinger

Det program, du bruger til at udsende dit webcam-feed, kan muligvis også indeholde en funktion til at vende billedet. Sørg for, at du har deaktiveret denne mulighed. For eksempel i Open Broadcaster Software - brugt sammen med Twitch og mange andre streaming-sider - skal du højreklikke på dit webcam i kildelisten, vælge "Egenskaber" og fjerne markeringen af ​​"Vend billedet lodret." Hvis denne indstilling allerede er deaktiveret, og alle andre forsøg på at løse problemet mislykkes, skal du aktivere indstillingen som en løsning og vende dit billede korrekt.

Identificering af din kameramodel

Et webkams driver styrer, hvordan hardwaren fungerer, så en forkert eller forældet driver kan forårsage problemer, inklusive et vendt billede. For at downloade den korrekte driver skal du kende den nøjagtige model af dit webcam. Kør Enhedshåndtering fra menuen "Windows-X". (På versioner af Windows før 8 skal du søge efter "Enhedshåndtering" i søgefeltet i startmenuen.) Åbn afsnittet "Billedbehandlingsenheder". Skriv navnet på dit webcam, som det vises i dette afsnit. Nogle producenter af webkameraer viser specifikke hardware-id-værdier for hver driver. For at finde værdien af ​​dit webcam skal du højreklikke på kameraet og vælge "Egenskaber". Åbn fanen "Detaljer" og vælg "Hardware-id'er" i menuen Ejendom. Denne værdi vises korrekt, selvom du ikke har nogen driver eller en forkert driver installeret til dit kamera, selvom du muligvis skal tjekke afsnittet "Andre enheder" i Enhedshåndtering for at finde dit webcam.

Geninstallation af webcam-drivere

Når du har verificeret din kameramodel, skal du højreklikke på kameraets navn i Enhedshåndtering og klikke på "Afinstaller". Genstart din computer, og download derefter de nyeste drivere til din kameramodel fra producentens websted og installer dem. Hvis dit webcam inkluderede software, skal du kontrollere udviklerens websted for en opdateret version.