Sådan finder du et ukendt telefonnummer

Ukendte numre gør os nysgerrige. Hvem var det? Var opkaldet vigtigt? Undersøgelse af kilden til telefonnummeret kan give information om arten af ​​opkaldet. Internettet tilbyder gratis og gebyrbaserede søgemuligheder for at finde telefonnummerets ejer og andre relaterede oplysninger. Selv mobiltelefonudbydere tilbyder nye måder at spore ukendte opkaldere og indsamle oplysninger om dem.

Frie midler

Trin 1

Indtast det fulde nummer, inklusive mellemrum, i en søgemaskine som Google, Yahoo eller MSN. Ofte fører dette dig til hjemmesiden eller reklamen for telefonnummerets ejer, især hvis det er et virksomhedsnummer.

Trin 2

Besøg hjemmesiden Hvide Sider og indtast nummeret i feltet "omvendt telefonopslag". Dette vil fortælle dig, om det er en mobiltelefon eller fastnet, hvor tjenesten kan være placeret, og undertiden afslører ejeren af ​​telefonnummeret. På den side tilbyder PeopleSmart også en mulighed for at slå ejerens navn og adresse op mod et gebyr.

Trin 3

Klik på linket "efter telefonnummer" på de gule sider-startside øverst på siden. Indtast områdenummer og telefonnummer i søgefeltet.

Brug gratis tjenester såsom 800noter for at se, om andre har modtaget et opkald fra det samme nummer. Indtast nummeret i søgefeltet, og siden viser alle andre indlæg, der henviser til dette nummer, inklusive alle opkaldsoplysninger og hvad brugerne har opdaget om nummeret.

Gebyrbaserede ressourcer

Trin 1

Søg efter nummersøgningstjenester i en søgemaskine. Tjenester som US Search tilbyder en profil og detaljerede oplysninger, såsom navn, indkomst og adresse på nummerejeren mod et gebyr.

Trin 2

Søg i nummeret ved at sende en sms til det fra din mobiltelefon til 566587 (mod et gebyr på $ 1,99 eller $ 2,99 pr. Måned for ubegrænset søgning fra 2010).

Foretag en baggrundskontrol ved hjælp af telefonnummeret som udgangspunkt. Websteder som Intelius tilbyder disse baggrundssøgninger med en mulighed for at slå omvendt telefonnummer. Rapporter inkluderer oplysninger om telefonnummerets ejer, telefonoperatør og operatørs placering.