Sådan bruges "Face-in-Hole" med Facebook

FACEinHOLE er et gratis fotoredigeringswebsted, der giver brugerne mulighed for at uploade fotos af sig selv, venner eller familie for at overlejre dem i et andet "scenarie". Hvert "scenario" har mennesker med ansigter, der er hvide ud, hvor du kan placere et andet ansigt i det hvide rum. Når du har oprettet billedet, kan du dele det på din Facebook-profil. Brug af FACEinHOLE sammen med Facebook gør deling af sjove vittighedsfotos med dine venner til en hurtig og nem proces.

Trin 1

Åbn en internetbrowser på din computer, og besøg faceinhole.com.

Trin 2

Klik på linket "Opret ny konto / login" øverst til højre på FACEinHOLE-hjemmesiden.

Trin 3

Indtast dine oplysninger i FACEinHOLE-tilmeldingsformularen, og klik på knappen "Opret konto" i bunden af ​​formularen. Du er nu logget ind på din FACEinHOLE-konto.

Trin 4

Klik på fanen "Scenarier". Vælg et scenario, og FACEinHOLE-editoren indlæses.

Trin 5

Klik på knappen "Upload" på FACEinHOLE-editoren, som er angivet med en pil, der peger opad. Vælg billedet af den person, du vil overlejre i scenariet på din computer, og klik på "OK". Du kan også tage et billede fra dit webcam eller en Facebook-profil ved at klikke på de relevante knapper øverst i FACEinHOLE-editoren.

Trin 6

Ændr størrelsen på ansigtsfotoet ved at trække de hvide kasser rundt om det med dit musepunkt. Drej billedet ved hjælp af knapperne "Roter" øverst i FACEinHOLE-editoren. Andre kontroller giver dig mulighed for at vende ansigtsbilledet og også justere lysstyrke, kontrast og farve.

Trin 7

Klik på knappen "Gem", når du har placeret det overlejrede ansigt til det område, du vil have i FACEinHOLE-fotoredigereren. Vent til billedet gemmes og arkiveres, hvilket kan tage flere minutter, og du bliver omdirigeret til en side for at dele dit foto.

Trin 8

Klik på linket "Facebook" under overskriften "Sæt din blog / dit sociale netværk". Klik på knappen "Send", og et pop op-vindue vises med en Facebook-login-side.

Log ind på din Facebook-konto for at afslutte indsendelsen af ​​FACEinHOLE-billedet på din profil.