Vedligehold og husk kommandolinjeudklipshistorie med iTerm 2

Mac-brugere, der bruger meget tid på kommandolinjen, har endnu en grund til at bruge iTerm 2 som deres standard terminal klient; clipboard historie. Tilføjet i den nyeste version af iTerm, kan en løbende historie med OS X udklipsholderaktivitet opbevares, genkaldes og indkaldes direkte i iTerm2, tilgængelig via et praktisk nyt funktionspanel kaldet Toolbelt.


Du skal bruge den nyeste version af iTerm 2 (du kan få den nyeste version her) for at få adgang til funktionerne Værktøjsbælte og Indsæt historie, så skal du bare starte iTerm 2 og trykke på Command + Shift + B for at indkalde værktøjsbæltet . Sørg for, at indstillingen 'Indsæt historie' er aktiveret i værktøjsmenuen for at få funktionen synlig med et enkelt tastetryk skifte.

Hvis du vælger et Indsæt Paste Historik, genindtaster du straks syntaksen, uanset hvor prompten er placeret.

Udklipshistorik lagrer ikke kun kommandoer, det lagrer alt, der er bundet til udklipsholderen (herunder poster fra pbcopy), hvilket gør det perfekt til at holde på alt fra lange kommandoer til kodestykker og IP-adresser. Sikker på, at der er nogle gode tredjeparts hjælpeprogrammer som ClipMenu, der vil holde en løbende tally af alle udklipsholder aktivitet i OS X og få den tilgængelig via et menulinjeobjekt, men som tunge kommandolinjebrugere ved, har nem adgang til ting uden at forlade opgave ved hånden kan være helt afgørende for at opretholde arbejdsgangen.

Separat finder du også den nye Toolbelt-funktion i iTerm2 indeholder et praktisk lille notatark, en profilleder og en meget flot job / procesleder komplet med signalforsendelse. Så mens den lejlighedsvise kommandolinjebruger måske får det fint med at bruge standard Terminal-appen bundtet med OS X, vil strømforbrugere fortsat finde en enorm værdi i iTerm2 med det hurtige og utal af avancerede funktioner.