Sådan søger du beskeder på iPhone og iPad

Vidste du, at appen Beskeder har en Søgfunktion til iPhone og iPad? Mange mennesker er ikke klar over, at du nemt kan søge gennem iMessages og tekstbeskeder på iPhone, så du hurtigt kan finde beskeder efter navn, ord, sætning eller andre søgeord.

IOS Beskedssøgning er hurtig og nem at bruge, men ligesom mange andre iOS-funktioner er det lidt skjult, så vær ikke overrasket, hvis du aldrig har set det før. Denne vejledning viser dig, hvem du skal bruge funktionen Beskeder søgning til iPhone, iPad og iPod touch.

Sådan søger du beskeder på iPhone

Meddelelsessøgningen ser igennem og finder alle matchende iMessages og sms'er på en iPhone eller iPad, sådan fungerer det:

  1. Åbn appen "Beskeder" på iPhone eller iPad
  2. Tryk på og hold en besked på skærmen for meddelelsestråd, og træk derefter ned på skærmen for at afsløre den skjulte "Søg" -linje
  3. Tryk let på søgefeltet, og skriv termen, navnet eller ordet for at søge meddelelser til
  4. Matchende meddelelser, samtaler og tråde vises nedenfor, tryk på en af ​​dem for at åbne den matchende besked for det søgte udtryk

Hvis du fjerner søgefeltet, vises meddelelsesskærmen som normalt, og du kan trække ned fra meddelelsesskærmen for at søge på et hvilket som helst tidspunkt.

Du skal søge fra det generelle iOS Messages-trådskærmbillede, du kan ikke søge inden for individuelle meddelelseskonversationer eller -tråde. Søgeboksen er kun tilgængelig på skærmen Generelle meddelelser.

At kunne finde matchende beskeder, ord og sætninger i Beskeder er virkelig nyttigt, så hvis du forsøger at huske, hvad nogen sagde for et par måneder siden, eller hvad et bestemt emne eller svar var eller hvad en anbefaling var eller hvad som helst ellers kan du nemt finde ud af, bare ved at søge efter noget til en kamp. For øjeblikket har appen Messages ikke mulighed for at søge billeder eller billeder, men fordi billedsøgning findes i iOS, ville det ikke være overraskende at se den funktion, der blev introduceret til meddelelser. Bemærk, at dette er helt anderledes end muligheden for at søge efter gifs i iOS-meddelelser eller de andre forskellige klisterfunktioner, der har deres egne søgfunktioner.

Funktionen Messagesøgning kan være lidt lettere at finde, og det er ikke helt klart, hvorfor det er skjult, sådan det er, men meget af moderne iOS kræver brugeropdagelse på måder, der er mindre end indlysende. Men så mange andre iOS-funktioner er denne en nyttig og praktisk, når du ved, at den eksisterer alligevel.

Hvis du har haft dette tip, kan du tjekke vores andre meddelelsestips og tricks her.