Sådan oprettes din egen digitale tv-kanal

Oprettelse af din egen tv-kanal var tidligere et dyrt forslag. Med ankomsten af ​​Internettet og streaming af video kan det nu være gratis (eller næsten) at oprette din egen digitale tv-kanal, hvis du har de rigtige værktøjer til jobbet. Der er mange forskellige måder at gå på at oprette din egen kanal, uanset om du ønsker at streame live eller blot uploade indhold, så seerne kan se deres egne tidsplaner.

Start din webbrowser, og opret en konto med den digitale tv-kanaltjeneste, der passer til dine behov. Mange tjenester giver dig en måde at oprette kanaler på, der giver brugerne mulighed for at se det indhold, du leverer, når det passer dig. Hvis du leder efter en mere konventionel type digital kanal, tilbyder nogle tjenester værktøjer, der giver dig mulighed for at programmere dit eget indhold, der streames live til dine seere.

Når din konto er oprettet, skal du konfigurere oplysningerne om din kanal, herunder titel og indholdssynopsis.

Saml de videoer, du vil afspille på din kanal. De kan være i ethvert format, selvom længden kan bestemmes af den video / streamingtjeneste, du tilmeldte dig. Sørg for, at de videoer, du vil sende, indeholder indhold, som du ejer rettighederne til. Broadcasting af videoer, som du ikke ejer rettighederne til, er ulovligt.

Upload de videoer, du vil sende på din digitale tv-kanal til din konto. Vær forberedt på, at denne proces tager et stykke tid, afhængigt af mængden af ​​materiale, du sender og hastigheden på din internetforbindelse.

Saml de klip, du har uploadet, til en playliste, der afspiller videoerne i den rækkefølge, du ønsker.

Brug "URL-linket" på din kontoindstillingsside for at give adgang via din digitale tv-kanals websted eller til at dele med potentielle seere.