Apple udvikler annonce-understøttet operativsystem?

En rapport baseret på patentresultater viser den fortsatte interesse for et annonce-understøttet operativsystem, der kan være i værkerne hos Apple. AppleInsider viser flere af patenterne, der viser et desktop-operativsystem, der ligner Mac OS X, medmindre der er annoncefunktioner, der er inkluderet i det. Måske er den mest interessante del af patentansøgningen ideen om, at annoncerne deaktiverer funktionaliteten af ​​operativsystemet, mens du ser dem:

"Operativsystemet kan deaktivere en eller flere funktioner, mens annoncen bliver præsenteret ... I slutningen af ​​annoncen kan operativsystemet igen aktivere funktionen / funktionerne. Annoncen kan være visuel eller hørbar. Præsentationen af ​​reklamen kan ske som en del af en tilgang, hvor brugeren får en god eller en tjeneste, som operativsystemet, gratis eller til reduceret pris. "

Den sidste del om annoncerne, der subsidierer omkostningerne til operativsystemet, er også fascinerende. Vil nogen af ​​disse "funktioner" være obligatoriske i Mac OS X 10.7? Jeg håber ikke. Jeg ved ikke om nogen andre, men jeg vil meget hellere bare betale for et operativsystem end at have annoncer som en del af min grundlæggende desktopoplevelse. Selvfølgelig har Apple mange patenter indgivet, og ikke alle ideer, der er patenterede, bruges faktisk, så tag disse oplysninger med et saltkorn for nu.