Sådan installeres min Comcast ID-opkalder på min computer

Hvis du abonnerer på Comcasts Xfinity Internet- og stemmetjeneste, kan du muligvis indstille din computer til at vise opkalds-id-pop op, når du modtager et telefonopkald på din fasttelefon. Comcast henviser til denne tjeneste som "Universal Caller ID to PC." Det er en gratis bonustjeneste, men din Comcast Internet- og stemmetjeneste skal allerede være indstillet for at Universal Caller ID skal fungere.

Verificere

Universal Caller ID-tjenesten er i øjeblikket kun tilgængelig i udvalgte Comcast-tjenesteområder. Før du installerer tjenesten på din computer, skal du først kontrollere din berettigelse. Kontakt Comcast kundesupportcenter på

(800) KOMCAST. Spørg Comcasts kundeservicemedarbejder, hvis Universal Caller ID til PC er tilgængelig i dit område. Hvis tjenesten ikke er tilgængelig i dit område, kan du ikke se opkalds-id på din computer.

Krav

Hvis du bruger en Windows-computer, skal du have et af følgende: Windows 7 (32 bit), Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Enterprise eller Windows XP SP2 eller nyere. For Macintosh-computere skal du have en Mac OS X 10.4.11 (Tiger), Mac OS X 10.5.4 og 10.5.5 (Leopard) eller en Mac OS X 10.6 (Snow Leopard). Din computer skal være udstyret med en Intel Pentium III 1 GHz eller hurtigere processor og mindst 512 MB RAM.

Installere

Når din berettigelse er blevet bekræftet, og du har kontrolleret, om din computer overholder kravene, er opsætning af Universal Caller ID-tjenesten et simpelt spørgsmål om at downloade og installere Universal Caller ID til pc-applikationen på din computer. Log ind på din computer ved hjælp af en konto med administratorrettigheder. Gå til websiden "Universal Caller ID" på comcast.net/callerid. Klik på knappen "Download nu" for at downloade Adobe Air og Universal Caller ID til pc-applikationen. Følg derefter instruktionerne på skærmen for at installere softwaren på din computer.

Løb

Universal Caller ID til PC-applikationen kører i det væsentlige i baggrunden af ​​computeren. Du bemærker det kun, når der vises en pop op-meddelelse, der angiver, at du har et indgående telefonopkald fra en given oprindelse. Før applikationen kører, skal du dog logge ind på applikationen ved hjælp af dit primære Comcast-brugernavn og din adgangskode. Applikationen fungerer ikke, hvis du logger ind med et sekundært brugernavn og en adgangskode. Klik på ikonet Comcast Universal Caller ID på dit skrivebord for at logge ind.