Hvordan tilslutter jeg mit tv til en udendørs antenne?

Billedkvaliteten på dit fjernsyn er afhængig af, hvor godt din antenne modtager sit signal. Indendørs antenner fungerer godt i områder, hvor tv-signalet er stærkt, men modtagelsen forringes, hvis høje bygninger blokerer signalet, eller hvis dit hjem er i en dal. Tilslutning af dit fjernsyn til en ekstern antenne kan forbedre modtagelsen og giver dig mulighed for at placere dit apparat på steder, hvor indendørs antenner ikke kan modtage et signal. Med et højdehøjde kan du installere og tilslutte dit tv til en ekstern antenne uden omkostningerne ved at ansætte en entreprenør.

Trin 1

Bor fastgørelsespunkterne for antennestangsbeslaget på det valgte sted med bor og murbor. Skub vægankre ind i borehullerne, og fastgør beslaget med 5/16-tommers murskruer. Skub antennestangen ind i "U" -bolten, og fastgør den medfølgende møtrikker og en justerbar skruenøgle. Fastgør antennen til antennestangen ved at følge de medfølgende instruktioner.

Trin 2

Tilslut RG6-koaksialkablet til antennen, og stram koaksialstikket med en justerbar skruenøgle, da stik af mærker varierer i størrelse. Drej koaksialet rundt om antennestangen med en hel omdrejning pr. Fod, og fastgør det med elektrisk tape. Fastgør den udvendige væg med kabelclips, der er anbragt 1 fod fra hinanden. Hold koakseret så lige som muligt.

Trin 3

Fastgør en jordforbindelse til antennestangens jordstik. Hvis stangen ikke har noget jordforbindelse, skal du løsne en møtrik på antennestangens “U” -bolt og vinde tråden rundt om tråden, inden du strammer igen. Hold jordledningen kørende så lige som muligt til jordingsblokken.

Trin 4

Bor antennekabelets indgangssted ind i bygningen med boret og murværk eller træbit afhængigt af materialet, der bores. Gør indgangspunktet så tæt på fjernsynet som muligt.

Trin 5

Fastgør koaksialjordblokken til den udvendige væg så tæt på antennekabelets indgangspunkt som muligt. Fastgør koaksialet til det nederste stik med en justerbar skruenøgle. Lav en 3-tommers løkke i koaksialet for at forhindre, at regnvand samles ved forbindelsen. Skru jordledningen til jordingspunktet med en skruetrækker.

Trin 6

Fastgør den anden sektion af koaksial til det øverste monteringspunkt på jordforbindelse, og før gennem en RG6 vejrbøsning, derefter ind i det borede indgangssted. Skub vejrbøsningen ind.

Trin 7

Tilslut en jordforbindelse til jordblokken, og skub den gennem jordhullets stikhul. Stram sikringsskruen. Brug nr. 10 kobberjordledning og tilslut til bygningens centrale jord.

Tilslut den interne koaksial til fjernsynets "RF in" -stik og stram med fingrene.