Problemer med opstart af Toshiba-bærbar computer

Som ethvert mærke kan Toshiba Laptops opleve opstartsproblemer. Der er mange løsninger, der skal overvejes, inden du returnerer den eller tager den med til reparation. Der er valgmuligheder til sikkerhedskopiering af personlige filer og gendannelse af computeren. Toshiba-bærbare computere har et standardbegrænset års garanti, der dækker fabrikationsfejl. Dette gendanner computeren til fabriksstandarden.

Identifikation

Problemer med opstart af Toshiba-bærbar computer

Kilden til problemet skal identificeres. Hvis computeren slet ikke kan tændes, er det sandsynligvis et batteriproblem. Hvis det er i stand til at vise BIOS-skærmen (sort og hvid tekst eller Tobishia-logoet), men slukkes bagefter, er problemet sandsynligvis på harddisken. Hvis det viser Microsoft Windows-indlæsningsskærm, men slukkes under dette, er problemet i operativsystemet.

Batteri

Problemer med opstart af Toshiba-bærbar computer

Hvis der er et problem med batteriet, skal du tilslutte computeren og tænde det. Hvis dette fungerer, skal batteriet udskiftes. Hvis dette ikke virker, skal du udskifte netledningen. Hvis ingen af ​​løsningerne løser problemet, skal du kontakte Toshiba-support for yderligere fejlfinding af problemet.

Harddisk

Hvis problemet er på harddisken, skal du lytte nøje efter en tikkende lyd, der udsendes fra computeren. Dette betyder, at harddisken nærmer sig slutningen af ​​sin levetid og skal udskiftes. Tag computeren til et værksted, og bede om, at filerne kopieres til en ny harddisk.

Operativ system

Som ethvert mærke kan Toshiba Laptops opleve opstartsproblemer. Der er mange løsninger, der skal overvejes, inden du returnerer den eller tager den med til reparation. Der er muligheder for sikkerhedskopiering af personlige filer og gendannelse af computeren. Toshiba-bærbare computere har en standardbegrænset et års garanti, der dækker produktion ...

Hvis der er et problem med operativsystemet, skal du prøve at starte i "sikker tilstand". Når computeren tændes første gang, skal du trykke to gange på F8-tasten for at åbne en kommandomenu. Brug piletasterne til at vælge "sikker tilstand". Hvis computeren er i stand til at starte normalt, skal du køre et diskdefragmenteringsprogram. Prøv at genstarte normalt, hvis dette ikke virker, skal du vende tilbage til sikker tilstand og sikkerhedskopiere personlige filer og geninstallere operativsystemet fra disken.

Backup

Toshiba-garantien garanterer ikke gendannelse af filer. Hvis computeren skal returneres, skal du sørge for at sikkerhedskopiere eventuelle personlige filer. For at gøre dette kan harddisken fjernes manuelt og indsættes i en anden computer. Derfra kan filerne duplikeres. Hvis dette ikke er en mulighed, skal du bringe computeren til et værksted. Prisen for sikkerhedskopiering og gendannelse af den bærbare computer vil være baseret på omfanget af skaden.