Sådan styrkes et trådløst signal

Med flere enheder end nogensinde aktiveret til trådløs internetforbindelse er et stærkt WiFi-signal især vigtigt. Hvis din WiFi altid er på fritz, eller hvis du mener, at dit signal ikke er så stærkt som det burde være, kan du prøve et hvilket som helst antal strategier for at øge din signalstyrke. Et simpelt trick eller to kan være alt, hvad der kræves for at forbedre din WiFi-forbindelse og surfe på internettet fra din bærbare computer, smartphone eller PDA med lethed.

Trin 1

Placer din trådløse router igen. Placer routeren et centralt sted i dit hjem for at få den bedste signalstyrke i hele huset. Hvis din router er mod en ydervæg i dit hjem, kan signalstyrken på den anden side af huset være svagere. Placer routeren væk fra vægge, gulve og metalgenstande, som kan forstyrre signalet.

Trin 2

Udskift routerens antenne, hvis du ikke kan flytte den til en central placering. Standard routerantenner er designet til at udsende i alle retninger, men hvis du skal holde din router ved en væg og ikke har andre steder at sætte den, skal du skifte til en antenne med høj forstærkning. Denne antenne vil fokusere det trådløse signal i en retning og koncentrere dets strøm til området inde i huset.

Trin 3

Invester i en trådløs repeater. Disse enheder, der er tilgængelige fra mange elektronikfirmaer, der fremstiller trådløse routere, er i stand til at udvide dit netværksområde med et minimum af indsats. Placer repeateren halvvejs mellem dit trådløse adgangspunkt og din computer, og signalstyrken øges.

Trin 4

Skift din trådløse kanal. I Nordamerika kan trådløse routere sende på tre forskellige kanaler: kanal 1, kanal 6 og kanal 11. Nogle gange vil en kanal være klarere end de andre, så test de andre kanaler for at se, om en fungerer bedre. For at ændre den kanal, din router bruger, skal du konfigurere dine routerindstillinger via din computers kontrolpanel til netværksindstillinger.

Trin 5

Opgrader eksterne pc-kort trådløse adaptere til USB-adaptere med eksterne antenner. Skift til en USB-adapter kan hjælpe med at booste signalet, fordi det bringer signalet ind i et mere åbent miljø.

Hold andre trådløse elektroniske enheder såsom trådløse telefoner, mikrobølger og babymonitorer væk fra din router, da de også kan forstyrre signalet. Undgå elektroniske enheder, der bruger 2,4 gigahertz-frekvensen, fordi dette er den samme frekvens, som routere bruger. Se efter enheder, der bruger 5,8 gigahertz eller 900 megahertz frekvenser for at reducere interferens.