Hvad er Tech Find i Final Fantasy X Blitzball?

Tech Find er en af ​​teknikker, der kan vindes i turneringer og ligaer i Blitzball-minispil i "Final Fantasy X." I modsætning til de andre teknikker er der ingen måde at faktisk udstyre eller bruge Tech Find på. Det eneste formål med denne teknik er at give en spiller adgang til en teknik, som hun normalt ikke ville være i stand til at lære.

Formål med Tech Find

Hver Blitzball-spiller i "Final Fantasy X" har sin egen liste over teknikker, han kan lære. En spiller med fremragende statistik er måske ikke særlig nyttig, hvis hun har en dårlig liste over lærbare teknikker. Tech Find kan bruges til at låse op for en teknikplads på en spiller. Dette giver spilleren mulighed for at lære teknikken, som oprindeligt ikke ville have været tilgængelig. Tech Find giver faktisk ikke teknikker til spillere. Det giver spillerne mulighed for at lære en teknik.

Find Tech Find

Tech Find kan ikke læres af andre Blitzball-spillere. Den eneste måde at få Tech Find i "Final Fantasy X" er at modtage det som en præmie. Præmier i Blitzball-turneringer og ligaer vælges tilfældigt, så der er ingen ensartet måde at få den til at være tilgængelig. Tech Find vil ikke nødvendigvis være førstepræmien, så det er muligt, at en spiller muligvis med vilje må miste spil for at få det.

Begrænsninger

Tech Find fungerer med alle spillere i spillet, men ikke enhver teknik. Denne teknik kan ikke bruges til at låse op for teknikker, der er unikke for hovedpersonerne i "Final Fantasy X." Dette betyder, at Tidus's "Jecht Shots" og Wakka's "Auroch Spirit" ikke kan låses op for andre tegn ved hjælp af Tech Find.

Mest nyttige spillere

Der er to Blitzball-spillere, som Tech Find især er nyttigt med. Nimrook har den højeste fangststat, som bestemmer, hvor godt han kan blokere skud, når han spiller som målmand, men en svag teknikliste. Han mangler især Anti-Nap, hvilket hjælper med at forhindre Nap Shots i at lade ham sove. Tech Find kan være nyttigt til at øge hans liste over færdigheder med anti-status-effekt. Keepa har den højeste skudstat i spillet, men meget få skydeteknikker, fordi hans hovedrolle var som målmand. Tech Find kan bruges til at give ham nogle skydeteknikker til at bruge ham effektivt som en forward.

Ulemper ved Tech Find

Den største ulempe ved Tech Find er, at det tager lang tid at vinde. Blitzball-spillere med dårlige tekniklister kræver typisk flere anvendelser af Tech Find for at få alle de færdigheder, hun har brug for, for at være levedygtige. Gode ​​spillere, der har lidt lavere statistik, kan som standard lære de fleste af de mere nyttige teknikker. For eksempel har Wedge næsten lige så høj en Catch-stat som Nimrook og lærer de fleste af Anti-Status-effektteknikker som standard. Det ville tage meget kortere tid at træne Wedge til at være målmand end Nimrook af denne grund.