Sjove Sleepover-spil til drenge

Sleepover-fester til drenge kan være rystende for de fleste forældre, men de kan også være en spændende oplevelse for børn. Så længe du planlægger passende forfriskninger og underholdning, vil søvnpartiet sandsynligvis blive en succes. Selvom film er et traditionelt underholdningsvalg, giver sjove spil en pause fra at stirre på fjernsynet og hjælper med at afbrænde energi, så der er en chance for, at drengene falder i søvn på et anstændigt tidspunkt.

Ballonvolleyball

Udskift bolden med en ballon til et volleyball-sleepover-spil, der er sikkert at spille indendørs. Spillet kræver en rund ballon og et papirstreamernet over gulvet. Drengene bryder ind i to hold og ”går” på deres knæ for at spille volleyball. Alle drenge, der står, tilføjer et point til det modsatte holds score.

Cartoon Charades

Lav et morsomt spil charades endnu sjovere ved at fokusere valgene til tegneseriefigurer. Drengens sleepover-spil består af to eller flere hold, der skiftes til at vælge tegneseriekarakterkort. En dreng på holdet læser kortet og prøver at mime karakteren, mens det resterende hold prøver at gætte tegneseriens navn. Hvis miming ikke ophidser drengene, kan de bruge et tavle til at spille Pictionary og tegne et billede af tegneserien.

Gætning af kropsdele

Sæt et nyt twist på Halloween-"kropsdel" -historien ved at gøre det hele til et gættespil. Den grundlæggende aktivitet fortæller historien om en dreng, der mistede sine kropsdele og bruger forskellige skåle med en madvare i hver til at repræsentere hver kropsdel. Hver dreng stikker hånden i den overdækkede skål for at mærke kropsdelen på det rette sted i historien. Til gættespil forsøger hver dreng at gætte, hvad han rent faktisk rører ved.

Gættespilets dele kan omfatte skrællede drueøjne, tørrede abrikosører, baby gulerod tæer, skivede tomatlæber og en kølet spaghetti nudel hjerne. Hvis drengene er gamle nok, kan de nyde et lille trick med spillet. Brug en uskadelig og grov kølet ko-tunge i stedet for en madvare, der skal replikere tungen. En advarsel før spillet om ikke at røre ansigter, før spillet er slut, og alle har vasket hænderne, forhindrer forurening fra tungen og forårsager intriger blandt drengene.

Lommelygte skattejagt

Brug glød-i-mørke legetøj og lommelygter til at kaste en skattejagt. Spillet kræver at gemme små lysende legetøj rundt om huset og / eller haven. Drengene opdeles i to eller flere hold og bruger en liste med tip til at opdage så mange glødende skatte som muligt.

Drengene spiller spillet i mørke og bruger en lommelygte til at bevæge sig rundt. Lommelygterne sløver legetøjets glød, hvilket betyder, at hvert hold bliver nødt til at bevæge sig og derefter slukke for lysene for at finde skatten. Denne teknik hjælper ikke kun med at forlænge spilletid, det tvinger drengene til at tænke og arbejde sammen for at finde præmierne.