Sådan sms'er billigt fra Filippinerne til USA

SMS eller Short Message Service (SMS) er udveksling af korte beskeder mellem to mobiltelefoner. Afsendelse af internationale sms'er mellem Filippinerne og USA vurderes som et gebyr, der varierer fra mobiludbyder til udbyder. Der er en række onlineudbydere, der tillader udveksling af tekstbeskeder internationalt gratis. Disse tekstbeskeder er spamfri og kræver ikke download.

Trin 1

Naviger på txt2day-webstedet, og indtast modtagerens 10-cifrede mobiltelefonnummer. Tilføj din e-mail-adresse, hvis det ønskes. Klik på rullemenuen, og vælg modtagerens mobiltelefonudbyder og din besked i feltet "Tekstbesked". Txt2day giver dig mulighed for at sende gratis beskeder på op til 140 tegn. Klik på "Send det!" for at levere din besked.

Trin 2

Naviger til SendSMSNow-webstedet, og vælg "USA" på rullelisten "Vælg land", og indtast modtagerens 10-cifrede mobiltelefonnummer. Indtast dit telefonnummer eller navn og din besked. SendSMSNow har en tekstbegrænsning på 130 tegn eller derunder. Klik på "Send SMS" for at levere din besked.

Naviger til txtDrop-webstedet, og indtast dit navn eller telefonnummer i "Fra" -feltet og modtagerens 10-cifrede nummer i "Til" -feltet. Vælg modtagerens mobiltelefonoperatør fra rullelisten "Carrier". Indtast din besked, og klik på "Send". TxtDrop har ikke en beskedbegrænsning og giver dig mulighed for at sende billeder sammen med din tekstbesked.