Sådan installeres Windows XP SP3 fra en USB

Windows XP Service Pack 3 (SP3) er en opdatering til Microsoft-operativsystemet. Dette er en gratis downloadet opdatering, der installeres direkte på computeren. Men hvis en bestemt computer ikke har en internetforbindelse, er det muligt at downloade Windows XP SP3 til en anden computer, gemme den på et USB-flashdrev og installere den på computeren uden en internetforbindelse.

Trin 1

Naviger til Windows XP SP3-download-siden (linket findes i "Ressourcer"), og klik på "Download-linket". Download øjeblikkeligt opdateringen direkte til computeren.

Trin 2

Indsæt USB-flashdrevet i USB-porten på computeren med en internetforbindelse, og klik derefter på "Start", "(Min) computer", og dobbeltklik på ikonet for den flytbare enhed.

Trin 3

Klik og træk den downloadede Service Pack 3-opdatering i det åbne vindue. Når filen er færdig med at kopiere tæt på vinduet, skal du højreklikke på ikonet for den flytbare enhed og vælge "Skub ud" i rullemenuen.

Trin 4

Fjern USB-flashdrevet fra den aktuelle computer, og indsæt det i den computer, du vil installere programmeringen på. Klik på "Start", "(Min) computer", og dobbeltklik på ikonet for den flytbare enhed.

Dobbeltklik på Windows XP SP3-downloadede fil, og installationsguiden indlæses. Accepter licensaftalen, lad installationsnavnet og placeringen være som den er, og vælg derefter "Installer" for at installere opdateringen fra USB-flashdrevet.