iPhone 4S Forfalder i september med T-Mobile, Sprint og China Mobile Support?

Den næste gen iPhone bliver kaldt "iPhone 4S" og vil blive udgivet i september med en A5 dual-core CPU og forbedrede kameraer, ifølge en industrianalytiker citeret af Forbes:

"Ifølge vores branchekontrol skal enheden kaldes iPhone 4S og omfatte mindre kosmetiske ændringer, bedre kameraer, A5 dual core processor og HSPA + support"

De fleste af disse oplysninger er ikke noget nyt, men det er første gang, at enheden er blevet kaldt "iPhone 4S" i stedet for iPhone 5. Disse krav gør også sikkerhedskopier af flere rygter fra tidligere på året, at den næste iPhone ville være en trinvis hardwareopgradering og har ikke nogen dramatiske kosmetiske ændringer.

Andre interessante nyheder ud af Forbes-stykket er, at iPhone vil afhente nogle nye luftfartsselskaber, især Sprint og T-Mobile i USA, ud over den største celleudbyder i verden, China Mobile.

"Industritjekker indikerer, at Apple sandsynligvis vil annoncere Sprint, T-Mobile og China Mobile som nye luftfartsselskaber."

At få adgang til China Mobiles 600 millioner stærke abonnentbase kunne være en betydelig gevinst for Apple. China Mobile har et stort udbud af forudbetalte telefoner og SIM-kort, og tidligere rapporter viser, at Apple er interesseret i det forudbetalte marked, selv om der ikke er nogen sikkerhed for, at disse varer er relaterede.

For dem der undrer sig over LTE-service i den nye iPhone, indikerer rapporten, at dette ikke sker i år på grund af problemer med det krævede chipsæt. I stedet bemærker MacRumors, at LTE sandsynligvis ikke vil gøre det til iPhone indtil 2012.