MacOS Sierra Download Udgivet, Få det nu

Apple har udgivet macOS Sierra, den seneste store opdatering til Mac-operativsystemet. Versionen som Mac OS 10.12 indeholder den nye version af Macintosh-systemsoftwaren en række nye funktioner, forbedringer og forbedringer af Mac'en.


Nogle af de store nye funktioner i MacOS Sierra inkluderer at have Siri på skrivebordet, en evne til at låse op og logge på en Mac ved hjælp af en Apple Watch som godkendelse, forbedret iCloud integration med filsystemet, et kryds Mac-til-iOS udklipsholderfunktion, Billede i Picture Video-tilstand, Apple Pay i Safari, større kompatibilitet med iOS 10-enheder og -funktioner, samt mange andre mindre forbedringer og forbedringer af funktioner.

De fleste moderne Mac'er bygget efter 2010 understøtter udgivelsen, men du kan tjekke listen over Mac'er kompatible med MacOS Sierra her, hvis du er usikker på din maskine.

Download MacOS Sierra

Alle Mac-brugere kan downloade macOS Sierra nu fra Mac App Store. Uanset om du er på en endelig GM-bygning eller en tidligere version af Mac OS X, er installationsprogrammet tilgængeligt på samme sted. Linket nedenfor hopper direkte til App Store-siden for at downloade Sierra:

  • Få MacOS Sierra fra Mac App Store her

Downloaden er omkring 5 GB, og installationsprogrammet lanceres straks. Hvis du vil lave et MacOS Sierra USB-installationsdrev, skal du først afslutte applikationsinstallatøren, ellers skal du geninstallere Sierra-installationsprogrammet fra Mac App Store.

Opdatering til MacOS Sierra

Du vil gerne sikkerhedskopiere, før du opdaterer til macOS Sierra, uanset om det konfigureres og bruger Time Machine eller ved hjælp af en anden løsning er dit valg, men ikke spring over en sikkerhedskopi.

  1. Har du sikkerhedskopieret Mac'en først? Gå ikke over en sikkerhedskopi
  2. Download MacOS Sierra-installationsprogrammet fra App Store
  3. Gå igennem den enkle opdateringsproces, vælg disken for at opdatere og installere

Installation og opdatering til MacOS Sierra tager lidt over en time eller så, men det kan være længere eller hurtigere med nogle Mac'er afhængigt af ydeevne og tidligere Mac OS X-version.

Hvis du vælger at vente til weekenden eller et senere tidspunkt, kan du tage et par skridt til at forberede MacOS Sierra.

Har du opdateret til MacOS Sierra endnu? Venter du Lad os vide i kommentarerne.