Sådan smider du en Hadouken i Street Fighter

Elementer, du har brug for

  • Ethvert Street Fighter-spil

  • eller et andet kampvideospil

Street Fighter er et af de ældste kæmpende videospil rundt. Et af de vigtigste specielle træk at vide er hadouken eller ildkuglen. De fleste kæmpende videospil har specielle bevægelser svarende til hadouken. Sådan smider du en hadouken i Street Fighter.

Først skal du starte et spil. Street Fighter og de fleste kæmpende videospil giver dig normalt mulighed for at spille i Arcade Mode, Versus Mode, Practice Mode eller andre, afhængigt af hvilken version af Street Fighter du spiller.

Sådan smider du en Hadouken i Street Fighter

Dernæst skal du vælge din karakter. Ikke alle tegn kan kaste et hadouken, så du bliver muligvis nødt til at prøve nogle, før du ved, hvilke du bedst kan lide. Nogle tegn i Street Fighter, der kaster hadoukens eller har ildkugle specielle træk, er Ken, Ryu, Dhalsim, Sakura og andre. Bare for at starte, prøv at vælge Ryu.

Sådan smider du en Hadouken i Street Fighter

For at kaste en hadouken i Street Fighter skal du være i kamp mod en anden modstander. Der er en meget simpel knapkombination, som du skal indtaste for at lave en hadouken. Det er: Ned, Nedad, Fremad + Punch. Så med andre ord, startende nedefter, kvartcirkel fremad + Punch. En let punch vil kaste en langsom hadouken, en medium punch vil kaste en medium-tempo hadouken, og en tung punch vil kaste en hurtig tempo hadouken.

Mange videospil deler den samme kombination. Prøv det i andre spil for at se, om det fungerer!