Sådan gemmes streamingvideoer på en Mac

At gemme streamingvideo fra internettet til din Mac er en ret ligefrem proces. Du behøver ikke bruge penge på ekstra hardware eller software, og alt hvad der kræves er en rimelig ny Mac sammen med en bredbåndsinternetforbindelse. Den gemte video kan afspilles i iTunes, som er en gratis download. Du har også mulighed for at redigere og brænde videoen til en DVD ved hjælp af Apples iMove og iDVD-software, som begge er en del af iLife-pakken.

Trin 1

Sådan gemmes streamingvideoer på en Mac

Download den aktuelle version af Mozillas Firefox-browser fra Mozillas websted (se Ressourcer), hvis du ikke allerede har den installeret. Hvis du allerede bruger Firefox, skal du trække menuen "Hjælp" ned og vælge "Søg efter opdateringer."

Trin 2

Sådan gemmes streamingvideoer på en Mac

Besøg Mozillas tilføjelseswebsted (se Ressourcer), og klik på knappen "Føj til Firefox". Afhængigt af dine indstillinger skal du muligvis bekræfte, at downloadet kommer fra en betroet kilde, som det er. Klik på knappen "Installer nu". Genstart Firefox, når du bliver bedt om det, og et vindue med navnet "Tilføjelser" åbnes.

Trin 3

Start et websted, der indeholder videoindhold, såsom YouTube. Vælg en video, du vil optage, men i stedet for at klikke på afspilningsknappen, skal du højreklikke på videovinduet og vælge "Download video" i rullemenuen, som er det nederste valg. Videoen downloades derefter til din computer i MP4-format.

Trin 4

At gemme streamingvideo fra internettet til din Mac er en ret ligefrem proces. Du behøver ikke bruge penge på ekstra hardware eller software, og alt hvad der kræves er en rimelig ny Mac sammen med en bredbåndsinternetforbindelse. Den gemte video kan afspilles i iTunes, som er en gratis ...

Start iTunes, og vælg "Føj til bibliotek" ("Kommando" og "O") i menuen Filer for at importere videoen til iTunes. Naviger til den MP4-fil, du downloadede, fremhæv den, og vælg "Vælg". Den importerede videofil gemmes i "Film" i kildevinduet (listen i venstre del af iTunes-vinduet). Hvis du har en iPod, der understøtter videoindhold, kan du synkronisere videoen til din iPod.

Trin 5

video, trin, tvideo, fil, firefox, vil, tinternet, del, vælg, klik, åben, ønsker, kommando og, turl

Start Firefox, og åbn den downloadede MP4-fil ved at vælge "Åbn fil" ("Kommando" og "O") under menuen Filer, hvis du blot vil se videoen uden at importere den til iTunes. Se på URL-linjen i Firefox; URL'en starter med "file: ///", hvilket indikerer, at du spiller videoen direkte fra din computer, ikke internettet.

Sådan gemmes streamingvideoer på en Mac

Importer videoen til iMovie ved at starte iMovie og vælge "Import" og derefter "Film" fra menuen Filer. I iMovie har du mulighed for at redigere videoen, tilføje eller trække lyd og til sidst brænde den til disk ved hjælp af iDVD.