Kan du slå kommentarer fra på YouTube?

Når du har optaget en video og uploadet den til YouTube, bemærker du muligvis, at folk, der har set din video, efterlader kommentarer om den, og du spekulerer på, om du kan deaktivere kommentarer. YouTube tillader hver videouploader at afgøre, om folk kan komme med kommentarer til en video, og du kan nemt slå dem fra.

Om YouTube

YouTube er en gratis online videohostingtjeneste, som alle kan tilmelde sig for at få en konto og uploade videoer. Du kan gennemse og søge efter videoer, som andre mennesker har uploadet, føje dem til din playliste og dele dine spillelister med andre mennesker. Folk, der ønsker feedback på deres YouTube-videoer, kan anmode om kommentarer fra deres seere.

Deaktivering af kommentarer på YouTube

Start din webbrowser, naviger til YouTubes websted (youtube.com) og log ind på din konto. Klik på dit brugernavn øverst på siden, og klik derefter på "Videoer". En liste over dine uploadede videoer vises. Klik på knappen "Rediger" under den video, som du vil slå kommentarer fra. Klik på "Tillad ikke kommentarer", og klik derefter på "Gem ændringer."

Aktivering af kommentarer på YouTube

Gå til YouTube-webstedet, og log ind på din konto. Klik på dit YouTube-kontonavn øverst på siden. Klik på "Videoer". Klik på knappen "Rediger" under en video, som du vil aktivere kommentarer til. Klik på en indstilling, såsom "Tillad kommentarer automatisk", "Tillad venners kommentarer automatisk, alle andre med godkendelse kun" eller "Tillad alle kommentarer med godkendelse kun." Klik på "Gem ændringer."

Overvejelser

Når du sender en video til YouTube, som du stiller til rådighed for alle, kan du muligvis se kommentarer fra en række mennesker for at få forskellige perspektiver, som du måske ikke har overvejet. Men fordi alle kan se på en offentlig YouTube-video, kan du muligvis se folk skrive uhøflige eller uden for emnet kommentarer eller udsagn designet til at vrede dig i stedet for at give dig nyttig feedback.