Sådan afslutter du apps i iOS 8 og iOS 7

Afslutning af løbende apps i moderne versioner af iOS er lidt anderledes end det var før, men når du kommer i gang med at bruge den nye multitasking-skærm, finder du ændringen er til det bedre. Du kan ikke kun bruge dette til at lukke ud af en enkelt app, men med en enkel multitouch-gestus kan du også afslutte flere apps samtidig.

Regelmæssige læsere vil huske at inkluderet dette trick som et af de fire vigtige tips til at lære nogle af de store ændringer, der blev foretaget i iOS 7 og iOS 8, men vi får stadig så mange spørgsmål om det, som vi mener, det er værdigt for dets eget indlæg. Lad os få det rigtige:

Afslut en enkelt app i iOS 7 og iOS 8

  • Dobbeltklik på knappen Hjem på iPhone, iPad eller iPod touch for at indkalde multitaskingsskærmen
  • Træk op på et forhåndsvisningspanel for apps for at skubbe det ud af skærmen for at afslutte en app
  • Gentag som nødvendigt for at lukke andre apps

Afslutte apps i moderne iOS ser sådan ud:

En lille variation giver dig mulighed for at lukke ud af mere end en app ad gangen med samme swipe bevægelse.

Luk flere apps på en gang i iOS 8 og iOS 7

  • Dobbeltklik på knappen Hjem for at hente app switchen som normalt
  • Placer dine fingre på flere app preview paneler og svejs op på dem sammen, skubber dem fra skærmen for at afslutte
  • Gentag for at afslutte alle kørende apps på en iOS-enhed

Multitouch-gestus fungerer sammen med alle iPhone, iPad og iPod touch-enheder, der kører iOS 7, iOS 8 eller iOS 9. Du kan afslutte op til tre apps ad gangen på denne måde eller kun to ad gangen, hvis du finder det Nemmere, gør det hurtigst muligt at cykle igennem og lukke alle igangværende apps på en hvilken som helst iOS-enhed.

I mellemtiden ser iOS 9 app switcher lidt anderledes ud, men quitting apps er de samme i iOS 9 som det er i de andre versioner; Indtast bare app switcher og skru op som normalt:

Videoen nedenfor viser, at du afslutter begge enkeltprogrammer ved hjælp af den normale swipe up og lukker ud af flere apps ad gangen ved hjælp af multitouch-tricket med iOS 7 og iOS 8:

Dette trick vil stoppe ud af enhver løbende app, men det er værd at nævne, at det ikke er det samme som at bruge det traditionelle "force quit" -trick, som er blevet bagt i iOS siden begyndelsen, og som forbliver det samme iOS 7. For de fleste Brug tilfælde, hvis du bruger den ovennævnte standardmetode, er det mere end nok til at gå ud af apps, hvis det er nødvendigt, og den sande force quit-metode skal kun bruges, når en app fryses på skærmen, hvilket gør hele enheden ubrugelig.

Ældre versioner af iOS omfattede også multitouch-understøttelse til lukning af flere apps, men touch-målene var meget mindre, hvilket gjorde det meget sværere at opnå.