Sådan sendes tekst fra Wii til mobiltelefon

Nintendo Wii tilbyder gameplay, der giver spillerne mulighed for at blive aktivt involveret i spillene takket være Wiimotes. Wii tilbyder mange spil og tilbehør. Wii kan gå online og spille multiplayer-spil mod venner og familie. Du kan også sende e-mails og tekstbeskeder til folks mobiltelefoner fra Nintendo Wiis opslagstavle. Alt hvad du behøver er en Wi-Fi-forbindelse og din vens mobilnummer for at sende hende en tekst fra din Nintendo Wii.

Tænd for Wii-konsollen, og tryk på "A" på ikonet "Message Board" i nederste venstre hjørne af skærmen.

Tryk på "A" på ikonet "Adressebog" fra listen over muligheder.

Placer din Wiimote-markør over teksten "Registrer". Tryk på "A" for at registrere den person, som du vil sende en tekst til, som en kontakt og for at gemme hendes mobiltelefonnummer.

Flyt markøren over feltet "Andre" og tryk på "A" for at indtaste personens kontaktoplysninger. Indtast hendes mobiltelefonnummer startende med områdekoden og slutter med det telefonselskab, som hendes telefon serviceres igennem. For eksempel: [email protected] Bed personen om hendes nøjagtige e-mail-adresse til den telefon, du gerne vil sende en sms til. Hvis hun ikke ved det, kan hun spørge sit telefonselskab. Flyt markøren over felterne for at initialisere det virtuelle tastatur for at indtaste oplysningerne. Tryk på "A" på "Gem", når du er færdig.

Gå tilbage til opslagstavlens hovedmenu ved at trykke på "B." Vælg ikonet "Opret besked" ved at trykke på "A." Markør over ikonet "Besked" og tryk på "A" for at vælge det. Rul ned på listen over venner og markør over den person, du har registreret. Tryk på "A" for at vælge hende som kontakt.

Placer markøren på Wiimote over tekstdelen af ​​meddelelsen, og tryk på "A" for at åbne det virtuelle tastatur. Markør over de specifikke bogstaver, du vil indtaste, og tryk på "A" for at skrive dem i din besked. Tryk på "A" på knappen "Send" for at sende din tekst fra din Wii-konsol til din vens mobiltelefon.