Sådan deaktiveres eller aktiveres automatisk lysstyrke i iOS 11 til iPhone og iPad

Automatisk lysstyrke er en skærmindstilling på iPhone og iPad, som får enheden til automatisk at justere skærmens lysstyrke afhængigt af omgivende lysforhold. Hvis du for eksempel er udendørs eller i lys belysning, vil skærmen justere sig for at være lysere, så den er mere synlig, og hvis du er i et svagt rum eller udendørs om natten, vil skærmen justere for at sænke lysstyrken så at skærmen ikke er så skarplyst. Automatisk lysstyrke i iOS kan også forbedre batteriets levetid ved at justere lysstyrken på iPhone eller iPad-skærmen, mens omgivelsesbelysningen tillader det.

Nogle brugere kan lide at slukke for automatisk lysstyrke, eller for at sikre, at automatisk lysstyrke er aktiveret på deres iPad eller iPhone. Men fra iOS 11 er indstillingen for automatisk lysstyrke flyttet fra standardindstillingerne for Skærmindstillinger til dybere inden for indstillingerne for iOS. Dette har fået nogle brugere til at tro at automatisk lysstyrke blev fjernet i iOS 11, men i virkeligheden blev indstillingen kun flyttet.

Sådan slukkes eller tændes Auto-Lysstyrke i iOS 11 på iPhone og iPad

Indstillingen for automatisk lysstyrke har et nyt hjem i iOS 11 og fremad, som nu er inde i tilgængelighedsafsnittet i indstillingsappen, her er hvor den kan findes:

  1. Åbn appen "Indstillinger" og gå til "Generelt" og derefter til "Tilgængelighed"
  2. Vælg "Vis indkvartering"
  3. Find indstillingen for "Auto-Brightness" og vælg OFF eller ON efter behov
  4. Afslut fra Indstillinger, når du er færdig

Indstillingerne for Display Accommodations viser, at "Slukning af automatisk lysstyrke kan påvirke batteriets levetid", hvilket kan være særligt sandt, hvis du tænder enheden lysstyrke ganske lidt, men derefter deaktiverer muligheden for skærmens lysstyrke til automatisk at justere nedad . Hvis du oplever hurtig batterilevetid med IOS 11 eller andre problemer med batterilevetiden, skal du sandsynligvis ikke slukke for indstillingen for automatisk lysstyrke, og i stedet lade den være aktiveret, mens du bytter andre funktioner i overensstemmelse hermed, som f.eks. Geolocation-brug og baggrundsaktivitet som beskrevet her.

For hvad det er værd, lå indstillingen for automatisk lysstyrke i afsnittet "Visning og lysstyrke" i Indstillinger i iOS, men af ​​en eller anden grund blev den flyttet til at være dybere inden for tilgængelighed indstillinger i nye iOS versioner fra iOS 11 og fremad. Bare husk, hvis du bruger funktionen på forskellige enheder, der kører forskellige versioner af iOS, da flytningen af ​​muligheder kan være lidt forvirrende og få brugerne til at undre sig "hvor gik indstillingen for automatisk lysstyrke?" Nå, nu du ved!