Sådan gør du en næse mindre med en online editor

Et par enkle klik og en næse ser mindre ud uden lidt smerte. Selvom dette kan lyde for at være godt for at være sandt, kan det let gøres gennem fotoredigering. Mens ikke alle har dyr billedredigeringssoftware, har de fleste alle adgang til Internettet. Med en online editor kan du krympe næsen diskret nok til at få billedet til at virke uberørt. Bedst af alt er, at online næsejob er gratis.

Vælg og åbn en online fotoredigerer (se Ressourcer). Mange online redaktører kræver ikke download. For at kunne bruge nogle online redaktører, såsom Photobucket, skal du registrere med et login navn og en adgangskode. Når du har tilmeldt dig, kan du når som helst bruge online-editoren.

Upload dit digitale billede. Gennemse for at åbne et billede, der er gemt på din computer. Nogle online redaktører giver dig mulighed for at importere et foto fra dit billedhosting-websted, såsom Facebook eller Flickr.

Forstør billedet om nødvendigt for tydeligt at se næsen. Forstørrelsesværktøjet kan bruges til at zoome ind og forstørre bestemte områder af billedet og til at zoome ud, hvilket giver billedet tilbage til dets oprindelige størrelse. Zoom ind eller ud i dit billede giver dig perspektiv på hele billedet og giver dig mulighed for at se, om du har gjort næsen lille nok.

Vælg forvrængningsfunktionen. Dette placerer dig en cirkel eller en boks på dit billede, der angiver det område, der vil blive forvrænget. Flyt forvrængningsværktøjet for at dække næsen.

Vælg at forvride ved hjælp af indstillingen "knib". Pinch virker ved at komprimere pixels indad og få næsen til at se mindre ud.

Kontroller størrelsen på klemmen. Dette refererer til størrelsen på området på det billede, du vil klemme på. Skub indstillingen størrelse til venstre for mindre og højre for større. Sørg for, at markeringsområdet kun er omkring næsen og ikke øjnene eller munden.

Kontroller mængden af ​​klemme. Mængden af ​​klemme refererer til omfanget af klemning. Skub beløbsmuligheden til venstre for svag og højre for stærk. Det tilrådes at bruge en svag klemme flere gange i stedet for en stærk mængde. Du kan altid fortryde den sidste kommando, hvis næsen ser for klemt ud. Eksempelområdet giver dig mulighed for at se, hvor meget klemme du bruger.

Zoom billedet ud med forstørrelsesværktøjet, så du kan se hele ansigtet. Sørg for, at næsen har en god andel.

Klik på “Udført”, når du er tilfreds med den mindre næse. Dette låser de justeringer, du har foretaget på billedet, ind.

Gem filen. Forskellige filtypemuligheder tilbydes på dette tidspunkt.

Tips

Klik på knappen "Fortryd" når som helst i processen, hvis du har lavet en fejl under redigering af næsen.

Advarsler

Undgå at bruge forvrængningsværktøjet for meget på næsen, medmindre du med vilje ønsker et underligt eller usædvanligt udseende.