Sådan spiller du 'Lego Batman' spil til Wii

Elementer, du har brug for

  • Nintendo Wii

  • "Lego Batman: The Videogame" til Nintendo Wii

  • Wii Nunchuk

  • Wii-fjernbetjening

Hvis du nød at spille "Lego Star Wars" videospil, eller hvis du er fan af Caped Crusader, er "Lego Batman" til Nintendo Wii en underholdende måde at strejfe rundt i Gotham Citys gader. Du kan vælge at redde sine borgere som Batman og Robin eller sprede ondskab og kaos som Joker, Penguin eller Riddler. Wii giver dig mulighed for at udføre nogle handlinger ved fysisk at bevæge dine arme i stedet for blot at trykke på knapperne.

Kom godt i gang

Placer spildisken i din Wii-konsol. Vælg spillet "Lego Batman" i Wii-menuen. Vælg "Start".

Fastgør Nunchuk til bunden af ​​Wii Remote. Hold Nunchuk i din venstre hånd. Hold Wii Remote i din højre hånd.

Tryk på plus-symbolknappen. Vælg "Nyt spil." Tryk på plussymbolknappen, når du bliver bedt om det, for at begynde at spille. Tryk på “C” -knappen for at springe biografer over.

Kontroller

Flyt kontrolpinden på Nunchuk for at flytte din karakter eller kontrollere et køretøj.

Tryk på “A” -knappen på Wii Remote for at hoppe. Hvis du bruger et tegn, der kan dobbelt springe, skal du trykke på "A" to gange. Tryk på “A” for at stoppe brugen af ​​et køretøj.

Tryk på “B” -knappen på Wii-fjernbetjeningen for at angribe fjender eller bryde Legos til studs. Tryk på "B", og hold den nede for at aktivere en batarang, som er en boomerang, du kan bruge til at bryde objekter eller angribe fjender. Flyt Nunchuk rundt, mens du holder "B", indtil du ser et målmærke over en genstand eller fjende, og slip "B" for at smide batarang. Du kan også holde "B" og flytte Nunchuk og Wii Remote op og ned, som om du løber for at bygge objekter.

Vip Wii-fjernbetjeningen op for at bruge Batmans gribekrog. Flyt kontrolpinden for at klatre langs gribelinjen.

Tryk på “Z” -knappen på Nunchuk for at udføre specielle bevægelser, bygge genstande fra bunker af Legos eller trække i afbryderne.

Tryk på “C” -knappen på Nunchuk for at skifte karakter eller klatre op på køretøjer.

Tryk på knapperne “1” og “2” på Wii Remote for at skifte mellem de tegn, der er valgt til missionen, når du spiller i Free Play Mode.

At spille spillet

Gå videre gennem spillet ved at udføre missioner i Story Mode. Ødelæg fjender, bygg genstande, som du kan bruge, og brug de forskellige dragter, der er tilgængelige for Batman og Robin. Kig efter dragtbyttere, der findes i bestemte områder i hver mission for at skifte dragter. Hver dragt har særlige evner, som du har brug for for at udføre specifikke opgaver. Når du har gennemført et helt kapitel, kan du få adgang til Arkham Asylum for at spille gennem missionerne fra skurkenes side. Heltenes side og skurkesiden har hver tre fulde kapitler, der hver består af fem missioner.

Saml studs for at få status "Super Hero" eller "Super Villain". Du finder dem i hele spillet, og du kan også få dem ved at bryde objekter. Find og saml minikitbeholdere til at bygge køretøjer i Batcave. Find den røde magtsten i hver mission for at låse op for ekstra genstande og evner eller dragtopgraderinger, der kan købes med studs fra Batcave's batcomputer.

Besøg bøjlen i Batcave eller Arkham Asylum, når du er færdig med en mission. Klatre op på et køretøj for at få adgang til Level Select Map. Brug Wii Remote til at flytte markøren over det niveau eller den mission, du vil spille, og tryk på “A.” Afslutning af en mission låser den næste op.

Vælg et tegn, og vælg derefter "Free Play" på missionsmenuskærmen for at spille gennem missionen med et af dine tilgængelige tegn. Dette giver dig adgang til områder eller få minikit-beholdere og Power Bricks, der kræver visse evner eller dragter, som hovedpersonerne i Story Mode ikke har. Du skal først gennemføre en mission i Story Mode, før du kan spille den i Free Play Mode.

Tips

Du kan skifte tegn fra næsten enhver afstand på skærmen i modsætning til andre Lego-spil, der kræver, at du er ved siden af ​​det andet tegn.

En anden spiller kan til enhver tid slutte sig til dig ved at trykke på plussymbolknappen på hendes fjernbetjening.

Tryk på plus-symbolknappen for at komme til menuen Pause. Tryk på "Genoptag" for at fortsætte afspilningen. Tryk på "Drop Out" for at forlade spillet når som helst, når du har to spillere. Du kan også få adgang til menuen Indstillinger og menuen Ekstra fra pauseskærmen.

Advarsler

Stå mindst tre meter tilbage fra dit fjernsyn, og sørg for, at du har plads til at bevæge dig rundt, mens du spiller. Brug håndledsremmen til at forhindre fjernbetjeningen i at glide ud af din hånd og såre andre eller beskadige genstande.