iPhone Forsikring

Har du brug for iPhone Forsikring? For sådan en dyr telefon tror jeg svaret er ja. iPhone Forsikring er ikke rigtig noget, jeg tænkte på, og jeg gætter på noget, som de fleste brugere ikke tænker på, før det er for sent, og du har faktisk brug for det. Efter at flere af mine venner ved et uheld har brudt, tabt eller på anden måde gjort deres iPhone ubrugelige, blev jeg lidt mere nysgerrig efter iPhone-specifikke forsikringsmuligheder. Denne liste er på ingen måde komplet, men det er bare det, jeg opdagede i min forskning for at forsikre enheden.

iPhone Forsikringsindstillinger

AT & T Wireless Insurance - dette er tacklet til din faste månedlige iPhone service regning til en pris af $ 13, 99 / month. Din iPhone vil blive forsikret direkte via AT & T. Der er dog en $ 99- $ 199 fradragsret, så husk det kan være lige så dyrt at forny din kontrakt med AT & T for den pris. Bemærk: Du skal ringe AT & T for at bekræfte dette!

State Farm - prisen for State Farm til at dække din iPhone (og Mac, kan lige så godt dække dem begge rigtigt?) Er temmelig billigt, men varierer fra region til region. Ifølge CNET var den årlige pris for deres plan, der dækkede deres Mac, og iPhone var $ 35. Det tal bør tjene som en basislinje, og ikke en regel. Fradragsberettiget for planen varierer afhængigt af, hvad din præmie er. Bemærk: kommentatorer påpege, at nogle statslige landbrugsagenturer ikke dækker iPhone, det ser ud til at være statsligt, og du skal ringe til din agent for at vide det helt sikkert.

Andre iPhone Forsikringsselskaber - der er en masse forsikringsudbydere derude, men hvorvidt de vil dække din iPhone, er en anden historie. Din bedste chance er at ringe til dit lokale forsikringsselskab og stille spørgsmål til dem specifikt om iPhone-dækning. Jeg kontaktede min udbyder af Home Owners, og de sagde, at min iPhone og Mac allerede er dækket af min eksisterende politik, men der er en $ 500 fradragsberettiget pr. Hændelse! Den høje fradragsberettigelse gør naturligvis afhængig af denne forsikring uanvendelig for kun iPhone, men de har tilbudt at få en lavere samlet fradragsret for en betydelig mængde mere om året - ikke engang tæt på det værd i mit tilfælde, ville jeg miste 3 iPhones om året bare for at bryde lige.

Læsere Forslag - Jeg har ingen erfaring med SquareTrade, men tilsyneladende tilbyder de også iPhone Insurance, så tag din egen due diligence for at afgøre, om iPhone-planerne de tilbyder, passer til dig. Derudover tilbyder Best Buy iPhone Insurance via deres Geek Squad service (taklæser Mike!) Men tilsyneladende er de dyre.

Den nederste linie er, hvis du forsøger at forsikre din iPhone, er det bedste valg at bare ringe rundt og se, hvem der har den bedste sats, bare sørg for at tjekke på fradrag og begrænsninger. Du ønsker ikke at købe en forsikringsplan for din iPhone kun for at finde ud af, at den ikke dækker utilsigtet skade eller har en stor fradragsret. Forhåbentlig ingen af ​​os vil faktisk have brug for (eller ønsket at vi havde) forsikring for vores iPhones, men hvis det skulle opstå, er det godt at være forberedt rigtigt?