Sådan køber du en hurtig computer

Der stilles stigende krav til computere i dag af multimedier, der er tilgængelige på Internettet og også af mere avanceret software. Dette kan manifestere sig i en meget langsomt kørende computer og kan føre til frustration for brugeren. Alle vil have en hurtig computer, men hvad betyder det præcist? En computers hastighed er ikke noget, der bestemmes af kun et element, men i stedet for af et antal af dem, der arbejder sammen. Trinene nedenfor forklarer, hvad man skal se efter, når man ønsker at købe en hurtig computer.

Trin 1

Kig efter computermodeller med hurtigere centralprocessorenheder (CPU). CPU'er har en vurdering, der udtrykkes i MHz, og når alt andet er lige, jo højere antal, jo hurtigere er processoren. En 1 GHz (gigahertz) processor er hurtigere end en 500 MHz (megahertz) processor.

Trin 2

Vælg en model, der har højere bushastigheder. Denne rating måles også i MHz, og igen, jo højere rating, jo bedre.

Trin 3

Shop efter computere med større mængder RAM (tilfældig adgangshukommelse). RAM måles i MB (megabyte) eller GB (gigabyte). Der udvikles også nyere, hurtigere RAM-typer, så spørg sælgeren om dette.

Trin 4

Vælg mellem computere, der har harddiske med højere spindelhastigheder. Denne hastighed måles i o / min (omdrejninger pr. Minut). En harddisk med en spindelhastighed på 7.200 omdr./min vil præstere hurtigere end en med en rating på 5.200 omdr./min.

Køb en computer, der har den bedste kombination af ovenstående elementer. Du vil derefter have en computer, der er bygget til hastighed og vil fungere hurtigt for dig.