Sådan besejres Heckran Boss i "Chrono Trigger"

Super Nintendo rollespil Chrono Trigger har en række boss-kampe, der varierer i sværhedsgrad. Lige halvvejs igennem spillet står dit eventyrparti over for et stort krybdyrmonster ved navn Heckran, der ikke kan beskadiges af normale angreb. For at besejre ham bliver du nødt til at bruge en strategisk kombination af magiske angreb og helbredende genstande.

Sådan besejres Heckran Boss i Chrono Trigger

Spil gennem spillet, indtil din fest når det område, der hedder Mystic Village. Gå uden for landsbyen og rejse vestpå til det nærliggende bjergkæde.

Sådan besejres Heckran Boss i Chrono Trigger

Gå ind i hulen i den sydlige ende af bjergene. Bekæmp monstrene inde i hulen gentagne gange, indtil tegnene ved navn Lucca og Marle lærer fortryllelsen kaldet "Antipode".

bare, tcave, tcharacters, navngivet, luccmarle, chrouse, skade, magi

Gå helt bag på hulsystemet og nær det store blå monster kaldet Heckran for at indlede kamp.

Sådan besejres Heckran Boss i Chrono Trigger

Få Lucca og Marle til at antipode-trylleformularen på Heckran, og få derefter karakteren Chrono til at bruge sin trylleformulering. Vent til Heckran angriber, og lad Chrono bruge helbredende genstande til at helbrede de partimedlemmer, der bliver ramt.

Vent med at angribe, når Heckran læner sig over og holder klørne ud, da det indikerer, at han vil frigøre et ødelæggende modangreb. Brug helbredende genstande i løbet af denne tid, eller vent bare, indtil Heckran flytter tilbage til sin oprindelige position for at genoptage angrebene. Fortsæt med at trylleformularer på Heckran, indtil du har fået 2.100 point skade for at besejre ham.

Tips

Lad være med at prøve at købe nye våben eller helbredende genstande i Mystic Village, da monstre, der bor der, ikke sælger noget til din fest. Udstyr genstanden kaldet et magisk tørklæde på en af ​​tegnene for at få deres magiske trylleformularer til at beskadige Heckran mere.

Advarsler

Brug ikke fysiske nærkampangreb mod Heckran, da de ikke beskadiger ham.