Kan du ikke tømme papirkurven og slette tidskopieringer? Sådan løses det her

På trods af at Time Machine er en bemærkelsesværdig løsning til nemme sikkerhedskopiering, kan der opstå et ejendommeligt problem for nogle Time Machine-brugere, der forårsager, at OS X Trash ikke kan tømme, når backup-drevet er tilsluttet til Mac'en. Dette vil normalt manifestere sig som følgende; En bruger forsøger at tømme papirkurven, hvis papirkurven nægter at tømme eller sætter sig fast på "Forberedelse til at tømme papirkurven ...", som derefter tæller op til flere hundrede tusind (eller flere) filer. Når det er tilfældet, vil papirkurven nogle gange begynde at slette efter nogle timer med at tælle filerne, men det går så langsomt, at du bogstaveligt talt kan vente en dag eller mere for papirkurven at slette - næsten ikke praktisk.

Dette er tydeligvis en udsmykning eller fejl, og det ser ud til at ske, enten når nogen forsøger at fjerne backup manuelt for at skabe ekstra plads på en harddisk, eller når en gammel backup bliver beskadiget, når Time Machine forsøger at udføre husholdning. Dette problem blev tilsyneladende løst i en tidligere OS X-opdatering, men det fortsætter dog i Mountain Lion og Mavericks, måske fordi de filer, der forårsager problemet ofte er meget ældre, typisk fra OS X Lion og tidligere.

OK nok diskussion af problemet og lidt baggrund, lad os komme til løsningen, så du kan tømme Papirkurven igen og fjerne de gamle, stædige Time Machine-sikkerhedskopier en gang for alle.

Manuel tøm papirkurven, når Time Machine Backup-filer sidder fast

Dette kræver brug af kraft sletning via Terminal, hvilket gør det lidt mere avanceret. Hvis du ikke ved, hvad du laver eller ikke er bekendt med Terminal, kan du måske springe dette helt og bare vente på den utroligt lange papirkurven sletning via Finder i stedet. Fortsæt på egen risiko.

Sørg for at udstede kommandoer nøjagtigt ellers kan du utilsigtet slette filer, du ikke vil fjerne, det er meget vigtigt, fordi Terminal ikke beder dig om godkendelse eller bekræftelse, det sletter bare alt.

 • Slut Time Machine-drevet til Mac'en og (midlertidigt) stop eventuelle eksisterende Time Machine-sikkerhedskopier
 • Åbn Terminal, findes i / Programmer / Hjælpeprogrammer / og derefter indtaste følgende kommando for at ændre den aktive mappe til den på Time Machine-backupdrevet:
 • cd /Volumes/(backup drive name)/.Trashes/

  Hvis du f.eks. Vil ændre mappe til et sikkerhedskopi, der hedder "Mac Backups", vil kommandoen være:

  cd /Volumes/Mac\ Backups/.Trashes/

 • Bekræft at du er på den rigtige placering ved at notere indholdet af .Trashes / folder, dette vil normalt afsløre en '501' undermappe, som indeholder de stædige Backups.backupdb filer. Du kan dobbelttjekke, at du er på det rigtige sted med sudo ls:
 • sudo ls 501/

  Bemærk! Under nogle omstændigheder findes mappen 501 ikke, eller den vil blive navngivet noget andet. Soms indeholder .Trashes også backupdb-filer direkte. Hvis du ikke finder 501 / mappen, skal du bare slette indholdet af .Trashes / i stedet. Vi vil fokusere på .Trashes / 501 / for at være så overskuelige som muligt med det formål at reducere fejl med rm kommando.

 • Nu skal du slette indholdet af mappen .Trashes 501 ved hjælp af kommandoen rm. Sørg for at have den korrekte syntaks i brug her ellers kan du ved et uheld slette noget, du ikke vil have. Rm-kommandoen beder ikke om bekræftelse, det sletter blot filer.
 • sudo rm -rf 501/Backups.backupdb/

  Indtast administratoradgangskoden, når du bliver bedt om at begynde at slette .Trashes / 501 / Backup.backupdb / files

 • Lad terminalen sidde og gøre ting, der er ingen synlig aktivitet, men typisk bliver filerne fjernet inden for 2-15 minutter, gå ud af Terminal, når de er færdige
 • Bekræft Papirkurv fungerer som ønsket igen ved at tømme det som sædvanligt i OS X Finder

Kun avancerede brugere: Kortere syntaxversion til Papirkurvfaste Time Machine-sikkerhedskopier

En meget kortere version af ovennævnte proces kan opnås ved at eliminere nogle af de sikkerhedsforanstaltninger, der anvendes i ovenstående trin. Brug kun denne kommando, hvis du er komfortabel med Terminal, og erstatter "BackupDriveName" med navnet på den pågældende harddisk:

sudo rm -rf /Volumes/BackupDriveName/.Trashes/*

Hvis årsagen til, at du forsøger at slette gamle sikkerhedskopier, er at frigøre plads til andre medier, skal du overveje at dele backup-drevet, så et afsnit er afsat til Time Machine, mens resten er tilgængelig til direkte fillagring. Dette forhindrer behovet for manuelt at fjerne Time Machine-sikkerhedskopierne for at gøre plads til filer og forhåbentlig forhindre dette problem overhovedet at opstå overhovedet.

Vær også opmærksom på, at hvis du bruger overflødige Time Machine-sikkerhedskopier, skal du muligvis udføre denne proces på begge backupdrev.

Takket være Max H for tip ideen