Download iOS 12 Beta 1 nu

Apple har udgivet den første betaversion af iOS 12 til brugere, der er indskrevet i Apples udviklerprogram.

Alle nye iOS 12 til iPhone og iPad debuterede tidligere på WWDC 2018, og de indledende beta-bygger er begrænset til registrerede udviklere.

En række nye funktioner er inkluderet i iOS 12, herunder større præstationsforbedringer, forbedringer af Siri, en ny genveje-app til at automatisere aktivitet i iOS, nye funktioner til Photos app, nye funktioner, der har til formål at mindske overbelastning af meddelelser og værktøjer til styring og bedre forstå enhedens brug, blandt andre funktioner og forbedringer.

Udviklere, der har tilmeldt udvikleren beta-testprogrammet til iOS på deres kompatible iPhone- eller iPad-enheder, kan downloade softwareopdateringen nu fra Over Air-mekanismen i Indstillinger-appen til iOS. Selvfølgelig skal du også bruge en af ​​de enheder, der understøtter iOS 12 også.

  1. Gå til developer.apple.com og log ind med en udvikler konto
  2. Gå til iOS-sektionen på webstedet og download iOS 12-udvikler beta-profilen
  3. Find iOS 12-udvikleren beta 1 download tilgængelig i sektionen Indstillinger Softwareopdatering på enheden

Enhver kan teknisk købe en Apple-udvikler konto fra Apple for at få adgang til udvikler beta versioner af systemsoftware, men det er stærkt modløs, medmindre du faktisk er en udvikler.

Hvis du for øjeblikket ikke har en udvikler beta-profil installeret på din iOS-enhed, kan du downloade en fra iOS Developer Center direkte fra Apple.

Developer beta system software er notorisk upålidelig og derfor anbefales det ikke for de fleste brugere at downloade eller installere på deres enheder, selvom de teknisk set kan få adgang til at downloade iOS 12 beta 1 gennem en ven, der er en udvikler.

Sikkerhedskopier altid en enhed, før du installerer nogen systemsoftware, men især inden du installerer beta system software. Undladelse af at gøre det kan resultere i permanent tab af data.

For øjeblikket har kun udviklere adgang til iOS 12 betaen, og en offentlig betaversion af iOS 12 forventes at ankomme i de kommende måneder.

Separat har Apple også udgivet beta-versioner af macOS Mojave beta 1 og tvOS 12 og watchOS 5, som hver kan downloades fra Apple Developer Center til brugere, der er indskrevet i udviklerprogrammerne.

Den endelige version af iOS 12 forventes at starte i efteråret sammen med den endelige version af macOS Mojave.