Sådan oprettes dit eget kuvertbudget regneark

Med så mange mennesker, der lever lønseddel til lønseddel, og forsøger at leve ud over deres middel med kreditkort, kan det være på tide at bringe tilbage, hvad vores forældre og bedsteforældre kaldte "konvolutbudgettering". Konvolutbudgettering tvinger forbrugerne til at leve efter deres midler ved at opdele deres månedlige kontanter i forskellige konvolutter, hvor hver af disse kuverter tildeles en anden nødvendig udgift. Den moderne version af dette system kan udføres med virtuelle konvolutter i et regnearkprogram.

Trin 1

Log på din computer, og åbn dit foretrukne regnearkprogram. Opret et nyt regneark, og brug hver kolonne til at repræsentere en månedlig udgift. Disse kolonner fungerer som dine virtuelle konvolutter. For eksempel kan en af ​​dine elektroniske konvolutter være mærket "dagligvarer", mens en anden kan være mærket "underholdning" eller "benzin" og så videre.

Trin 2

Se i din checkhæfte eller betalingsstubber for at bestemme din løn til hjemmet for hver måned. Tildel denne hjembetaling til hver af dine virtuelle konvolutter. Når du foretager tildelingen, er det nyttigt at have en liste over dine månedlige udgifter til rådighed. Dette hjælper dig med at foretage en mere nøjagtig vurdering af dine udgifter for måneden.

Trin 3

Brug et betalingskort til at foretage alle dine månedlige køb. Sørg for at registrere hvert af dine køb i din checkhæfte for at undgå eventuelle overtrædelsesgebyrer, og sørg for at beholde hver af dine kvitteringer. Mærk hver kvittering med købet, så du kan indtaste den i din virtuelle konvolut.

Indtast mængden af ​​hvert køb i den relevante virtuelle konvolut, og træk derefter købet fra det samlede beløb, der er tildelt konvolutten. Fortsæt med at trække hvert køb fra den relevante konvolut. Når du har opbrugt alle de penge, der er tildelt konvolutten, er du færdig med at bruge den kategori indtil den næste måned ruller rundt.