Hvordan opretter jeg min MP3-afspiller med en Mac-computer?

MP3-afspillere kan være bærbare, men du skal bruge en computer til at lægge musik på dem, før de kan tages ud af huset. Opsætning af en MP3-afspiller på en Macintosh-computer kræver kun brug af et synkroniseringsprogram, der er kompatibelt med den type MP3-afspiller, der skal bruges. Der er forskellige synkroniseringsprogrammer, der skal bruges, afhængigt af typen af ​​MP3-afspiller, der er tilsluttet Mac'en. Ingen af ​​disse MP3-synkroniseringsprogrammer er komplicerede at bruge, og når synkroniseringsprogrammet har overført den ønskede musik til MP3-afspilleren, kan MP3-afspilleren tages væk for at lytte til.

Trin 1

Sæt et iPod-tilslutningskabel til det relevante stik på Apple MP3-afspilleren. Sæt den anden ende af iPod-forbindelseskablet i en USB-port på Mac'en. Download det gratis Apple iTunes-program til Macens skrivebord til brug sammen med en Apple MP3-afspiller (se linket i Resources). Dobbeltklik på iTunes-ikonet, når det er downloadet fuldt ud. Følg menuen for at installere iTunes-programmet på Mac-harddisken. Dobbeltklik på ikonet for iTunes-programmet på skrivebordet for at starte det. Vent til ikonet for Apple MP3-afspilleren vises i programmets venstre kolonne. Træk de sange, du vil sætte, på Apple MP3-afspilleren fra Mac-harddisken i det øverste venstre hjørne af iTunes-programmet for at gøre dem til standard MP3-lydformat. Klik på fanen "Musik" øverst i iTunes-programmet. Vælg sangene fra den præsenterede liste. Tryk på knappen "Synkroniser" i bunden af ​​iTunes-programmet. Højreklik på ikonet for Apple MP3-afspilleren, og vælg "Skub ud", når synkroniseringen er afsluttet. Frakobl iPod-forbindelseskablet fra Apple MP3-afspilleren og USB-porten på Mac'en.

Trin 2

Download et MP3-synkroniseringsprogram til Mac-skrivebordet til brug med MP3-afspillere, der ikke er fra Apple, som Synkroniseringsprogrammet MediaMonkey (se linket i Ressourcer). Dobbeltklik på ikonet for MP3-synkroniseringsprogrammet, når det er downloadet fuldt ud. Følg menuen for at installere MP3-synkroniseringsprogrammet på Macens harddisk. Dobbeltklik på ikonet for MP3-synkroniseringsprogrammet på skrivebordet for at starte det.

Fastgør den ene ende af et USB-kabel til en MP3-afspiller og den anden ende til USB-porten på Mac'en. Vent til ikonet for MP3-afspilleren, der ikke er fra Apple, vises i MP3-synkroniseringsprogrammets kolonne "Enheder". Klik en gang på ikonet for ikke-Apple MP3-afspilleren. Træk de sange, du vil lægge på MP3-afspilleren, der ikke er fra Apple, ind i den midterste kolonne i MP3-synkroniseringsprogrammet.

Tryk på knappen "Overfør" eller "Kopier" på MP3-synkroniseringsprogrammet for at kopiere sangene fra Mac-harddisken til den ikke-Apple MP3-afspiller. Afslut MP3-synkroniseringsprogrammet, når sangene er kopieret. Træk ikonet for MP3-afspilleren, der ikke er fra Apple, til papirkurven. Frakobl USB-kablet fra MP3-afspilleren, der ikke er fra Apple, og Mac-USB-porten.

Kør en Windows-emulator på Mac. Download Microsoft Zune-synkroniseringssoftwaren til skrivebordet til brug sammen med Zune MP3-afspilleren (se linket i Ressourcer). Dobbeltklik på ikonet for Zune-synkroniseringssoftware, når det er downloadet fuldt ud. Følg menuprompterne for at installere Zune-synkroniseringssoftwareprogrammet på Macens harddisk. Genstart Windows-emulatoren.

Fastgør den ene ende af et USB-kabel til Zune MP3-afspilleren og den anden ende til USB-porten på Mac'en. Kør Zune-softwaren. Vent på, at ikonet for Zune MP3-afspilleren vises i venstre side af Zune-softwaren. Klik en gang på ikonet for Zune MP3-afspilleren.

Vælg fanen "Tilføj", og naviger i det vindue, der vises til den sang, du vil overføre til Zune. Klik en gang på sangen (hold "Shift" -tasten nede for at vælge flere sange). Klik på knappen "OK" for at lukke vinduet.

Klik på "Overfør" -knappen på Zune-softwaren for at kopiere sangene fra Mac-harddisken til Zune. Afslut Zune-softwaren, når kopieringen er udført. Afslut Windows-emulatoren. Frakobl USB-kablet fra Zune MP3-afspilleren og USB-porten på Mac'en.

Træk de sange, du vil lægge på MP3-afspilleren, der ikke er fra Apple, ind i den midterste kolonne i MP3-synkroniseringsprogrammet. Tryk på knappen "Transfer" eller "Copy" på MP3-synkroniseringsprogrammet for at kopiere sangene fra Mac-harddisken til MP3-afspilleren, der ikke er fra Apple. Afslut MP3-synkroniseringsprogrammet, når sangene er kopieret. Træk ikonet for den ikke-Apple MP3-afspiller til papirkurven. Frakobl USB-kablet fra ikke-Apple MP3-afspilleren og fra USB-porten på Mac'en.