Spil SNES Games i OS X Mavericks & Mountain Lion med BSNES Emulator

Super Nintendo var en af ​​de største spillekonsoller i yesteryear, og med BSNES kan du spille SNES klassikerne lige på din Mac, der kører OS X Yosemite, OS X Mavericks, OS X Mountain Lion og OS X Lion.

Mens BSNES måske ikke er så fuldt udstyret som det populære SNES9x-alternativ, der kun fungerer på ældre versioner af Mac OS X, men det er stadig ret godt og er mere end tilstrækkeligt, hvis du er kløe for at hoppe ind i nogle retro-spil (du skal bruge for at finde abandonware-spil-ROM'er andre steder).

  • Få BSNES fri fra udvikleren

For det bedste udseende skal du åbne spillets præferencer og se under "Video" for at foretage nogle tilpasninger. Indstilling af "Effektstørrelse" til "2x" og "Effekttype" til "Super 2xSal" glatter skærmens elementer og giver dig mulighed for at dimensionere vinduet lidt større, hvilket resulterer i meget bedre udseende gameplay. Uanset dine indstillinger sidder du fast med et firkantet spillevindue, der ikke kan strækkes vandret.

Som det er normalt med emulatorer, er den værste del tastaturets betjeningselementer, som altid er akavet og tager nogle vænne sig til. Nedenfor er standardlayoutet, det kan tilpasses ved at klikke og trække på de knapper, du vil skifte til forskellige taster.

Hvis du har en USB spil controller, vil du nok gerne konfigurere det og bruge det i stedet, men med BSNES, der vil kræve tilføjelse af et tredjeparts værktøj kaldet Emulator Enhancer.

Teknisk set vil BSNES køre på ældre versioner af OS X, men SNES9x er generelt en bedre emulator, hvis du kører en tidligere version af Mac OS X, der understøtter det.