Aktivér subtile fading overgangseffekter i iOS 7, iOS 8, iOS 9 for at erstatte Zoom Motion

Hvis alle de skøre brugergrænseflader, der zoomer ud og ud effekterne af iOS 9, iOS 8 og iOS 7, ikke er din kop te, vil du være begejstret for at opdage, at der er en alternativ dæmpet indstilling, der nu er tilgængelig, hvilket forandrer zoomeffekterne til meget mere subtile fading overgange. Denne fremragende mulighed blev introduceret med iOS 7.0.3 som reaktion på nogle brugervenlighedsproblemer, hvor visse brugere oplevede bevægelsessyge fra nonstop zoom-bevægelserne, der ses, når der åbnes en enhed og åbner og lukker apps og mapper. Resultatet er en meget godt udført fade-overgang, der ser godt ud, og selvom du ikke støder på kvalme fra at zoome rundt, kan du alligevel foretrække de falmede overgange, fordi de også gør tingene meget hurtigere.

Sådan bruges "Reducer bevægelse" i iOS for at ændre animationer på iPhone og iPad

Her er, hvordan du aktiverer fade og erstatter zoom bevægelser og fremskynde iOS overgange:

  • Åbn indstillinger og gå til "General" efterfulgt af "Accessibility"
  • Naviger til og vælg "Reducer bevægelse"
  • Skift denne indstillingskontakt til ON-positionen
  • Afslut fra Indstillinger for øjeblikkeligt at se forskellen i overgangseffekter

Virkningerne er næsten umulige at fange med skærmbilleder, selvom billedets top øverst viser midterrammen frosset midt i en fadingovergang. Den korte video nedenfor demonstrerer, at denne funktion aktiveres, såvel som standardzoom-effekterne før og de nye fading-effekter, efter at indstillingen er blevet slået til.

På ingen måde skifter denne indstilling udseendet af iOS, og nogle vil hævde, at det gør tingene bedre.

iPad brugere vil nok mærke den største ændring med dette blot på grund af de større skærmstørrelser, men effekten er den samme også på iPhone og iPod touch. Forskellen er betydelig, og derfor bør dette trick være højt på listen over brugbarhedstips for at forbedre den samlede oplevelse af iOS efter 7.0-udgivelsen, uanset hvilken enhed der er i brug.

Ud over at introducere en flot fading-overgang, synes dette trick at gøre forskellige brugerelementer mere følsomme, selvom det kun kan være et resultat af en hurtigere overgang til brugergrænsefladen. Ikke desto mindre vil vi helt sikkert medtage dette på listen over ting, der skal gøres for at fremskynde iOS 7, hvis du har lyst til, at den kører langsommere, end den burde være på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du vælger at skifte denne switch, kan det ikke lade sig gøre at falme overgange på din enhed. Du har formentlig ikke hentet den nyeste version af iOS eller opdateret endnu. Gør det først for at kunne få de nye overgangseffekter.