Opgrader Mac OS X Lion Installation til Lion Server via Mac App Store

Opdatering: Ja, du kan opgradere enhver eksisterende OS X Lion-installation til Lion Server ved at downloade OS X Lion Server fra Mac App Store og installere den oven på en Mac, der allerede kører 10, 7.

Et indlæg på HardMac antyder, at enhver Mac OS X Lion-installation vil blive opgraderet til Lion Server via en betalt opdatering via Mac App Store. Dette blev opdaget af en fransk læser, som tilsyneladende har eller havde adgang til forskellige Lion Help-dokumenter, end hvad der findes på Apples amerikanske servere, da vi ikke kunne kontrollere det selv.

Apple har enten nedlagt det pågældende supportdokument, eller det eksisterede aldrig i første omgang i det mindste på Apples amerikanske helpdocserver. Her finder du, hvis du bruger de nøjagtig samme søgeoperatører i Lions hjælpemenu:

Faktisk er der slet ikke nogen henvisning til Lion Server i Hjælp-søgemenuen. Ikke desto mindre vil opgradering til Lion Server via App Store ikke være for overraskende i betragtning af forbrugerniveauet Lion vil også kunne installeres via Mac App Store.