IOS OTA-opdateringer virker ikke? Sådan reparer du dem

OTA-opdateringer er en af ​​de bedre forbedringer til iOS som en del af hele post-pc'en, de bringer delta-softwareopdateringer direkte til dine enheder, hvilket giver hurtigere opdateringer og mindre båndbredde (et delta opdatering betyder kun, at forskellene mellem iOS-versionerne er sendt, hvilket forhindrer en meget større pakke fra at blive overført iTunes eller Apple). OTA opdaterer arbejdet på alle iPhone-, iPad- og iPod touch-enheder, men nogle gange virker over-air-download ikke eller vises ikke. Hvis du løber ind i disse problemer, har vi løsninger til løsning af OTA-opdateringer til iOS.

Over Air software opdateringer i iOS er tilgængelige fra Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering, hvis de ikke vises for dig som beregnet. Her er hvordan du fejler og får OTA til at arbejde på en iPhone, iPad eller iPod touch.

IOS OTA Update Requirements

Sørg for, at du overholder kravene til OTA delta opdateringer.

  • Over-the-Air opdateringer kræver en moderne version af iOS, teknisk set er dette iOS 5 eller nyere
  • OTA-opdateringer kræver, at du har forbindelse til Wi-Fi, de er ikke tilgængelige via LTE-, 3G- eller Edge-mobilforbindelser
  • IOS-enhedens batterilevetid skal være på 50% eller mere, eller enheden skal være tilsluttet en strømkilde (computer eller væg)
  • Beta-versioner af iOS kvalificerer ikke altid til endelige OTA-versioner, du skal gendanne til en tidligere version eller fra en IPSW-fil manuelt

Hvis du opfylder alle ovenstående, og OTA-opdateringerne ikke er synlige, giv det et øjeblik eller to, mens Apples servere befolker rundt om i verden. Hvis du stadig har problemer, løser de følgende tre rettelser problemerne.

Fejlfinding OTA-opdateringer

Hvis du opfylder alle ovenstående, og der stadig ikke vises en OTA-opdatering:

  • Slå Wi-Fi OFF og ON igen, dette gøres via Indstillinger> Wi-Fi> TIL / FRA
  • Genstart iPhone, iPad eller iPod touch og tilslut den til en strømkilde eller computer
  • Nulstil netværksindstillinger - du vil miste wi-fi-adgangskoder og andre netværksdata, hvis du vælger denne indstilling, dette er en sidste udvej

Endelig, hvis du har time-out problemer, kan du blive begrænset af Apples servere bliver overbelastet. Dette sker typisk kun under de første øjeblikke af en iOS-opdatering, men nogle gange kan det kun være opløsningen, der venter på det.

Over-the-air opdateringer har eksisteret i et stykke tid. Den allerførste OTA-opdatering blev tilbudt som iOS 5.0.1, som den første opdatering, der er offentligt tilgængelig via OTA, og alle andre iOS-versioner, der har fulgt, er blevet gjort tilgængelige som en Over-download fra iOS-appens Indstillinger-app.

Bemærk, at dette gælder for alle versioner af iOS med OTA download support, hvilket grundlæggende er noget evne vagt moderne. Disse tricks skal hjælpe med at fejre OTA-opdateringer på enhver version eller punktudgivelse af iOS 9, iOS 8, iOS 7, iOS 6 og iOS 5, men hvis du ved et andet tip eller en løsning, så lad os vide i kommentarerne.