Skift den grønne knap Maksimere adfærd i OS X Yosemite med BetterTouchTool

Den grønne knap i OS X-vinduesvinduer bruges til at maksimere vinduer til at passe til Mac-skærmen, men da OS X Yosemite den grønne knap nu sender vinduer eller apps til fuldskærmstilstand som standard. Dette kan ændres enkeltvis ved at vælge Option + Klik på maksimeringsknappen, men en bedre løsning for nogle brugere er permanent at ændre betjeningen af ​​den grønne maksimeringsknap for at fungere som den plejede at bruge i stedet.

For at ændre den grønne knap maksimere opførsel skal du bruge BetterTouchTool, et gratis program til OS X, der udfører mange andre funktioner og pæne tricks med Mac-pegefeltet og musen, men med det formål bruger vi bare det til at justere vinduesmaksimering universelt i hele OS X Yosemite.

Sådan får du den gamle grønne knaphandling tilbage som standard, det betyder, at du bare skal klikke på den grønne knap i et vindue for at maksimere det, snarere end at skulle vælge + klikke eller dobbeltklikke på titelbjælkerne:

  1. Download BetterTouchTool gratis her
  2. Åben BetterTouchTool og give adgang til "Tilgængelighed" når det bliver bedt om det (dette åbner Systemindstillinger)
  3. Tilbage i BetterTouchTool, klik på fanen "Andet" øverst til højre i appen
  4. Vælg "Global" fra venstre side muligheder
  5. Nede i bunden skal du klikke på "Configure New Trigger"
  6. I rullemenuen "Trigger" vælger du "Leftclick Green Window Button"
  7. Vælg "Zoom vindue under markøren" i menuen "Foruddefineret handling"
  8. Vend tilbage til OS X Finder (eller en anden åben app) og klik på den grønne knap. Den skal nu blot maksimere vinduet i stedet for at sende det til fuldskærmstilstand
  9. Afslut BetterTouchTool, ændringerne forbliver i kraft, så længe du har konfigureret BetterTouchTool på denne måde, og så længe BetterTouchTool har adgang til at styre computeren via Sikkerhed> Privatliv> Tilgængelighed

Her er BetterTouchTool setup trin detaljeret i et billede, klik her for at se større:

Dette er lidt forvirrende, og BetterTouchTool har en slags underlig grænseflade, indtil du bliver vant til det, så hvis ovenstående walkthrough ikke er klart, så se den komplette proces i den korte video-tutorial nedenfor:

Jeg har gravet rundt og scoured for standardindstillinger skriv kommandoer for at ændre den grønne knap adfærd tilbage til den gamle standard i tidligere versioner af OS X, men har endnu ikke fundet noget andet end denne førnævnte tilgang, der tilbydes i StackExchange forums, der bruger BetterTouchTool. Hvis du kender til en løsning, der ikke indebærer at bruge en tredjepartsapp, skal du lade os vide i kommentarerne.