En vejledning i brugen af ​​flashdrev

Flash-drev, undertiden kaldet tommelfinger eller USB-drev, tilbyder mere lagerkapacitet end andre typer bærbare drev, såsom DVD-rom og SD-kort. Flash-drev er kompatible med flere operativsystemer, og du kan bruge dem til at overføre filer mellem Windows- og Mac-computere. Du kan også sikkerhedskopiere dine vigtige dokumenter på flashdrev.

Trin 1

Indsæt et flashdrev i en USB-port på din computer. Hvis det er første gang, du bruger flashdrevet, tager drevet et øjeblik at installere den korrekte hardware på din computer.

Trin 2

Klik på "Åbn mappe for at se filer" i Windows "Autokørsel" -menuen. Den mappe, der åbnes, viser det aktuelle indhold af flashdrevet.

Trin 3

Træk og slip filer eller mapper fra andre placeringer på din computer ind i vinduet med flashdrevmappe for at kopiere dem til drevet. Du kan også vælge at gemme filer direkte på flashdrevet fra "Gem" -dialogen i ethvert program ved at navigere til drevet og klikke på "Gem".

Trin 4

Luk flashdrev-mappevinduet, når du er færdig med det. Du kan åbne den igen senere ved at klikke på Windows "Start" -knappen, klikke på "Denne computer" og dobbeltklikke på flashdrevikonet.

Trin 5

Klik på ikonet "Sikker fjernelse af hardware sikkert" i proceslinjen i Windows.

Klik på navnet på flashdrevet. Når du bliver bedt om, at det er sikkert at fjerne drevet, skal du trække drevet ud af USB-porten på din computer.