Hybrid e-Paper & LCD Display kommer til iPad og iPhone?

Et nyt patent viser, at Apple kan arbejde på et hybrid e-papir og LCD display til iPad og iPhone, der kan skifte mellem de to skærme efter behov. Patentet beskriver en flerlags skærm, hvor hele skærmen eller bare dele af den kan ændre sig for at tilbyde enten den utrolige detaljer af e-Ink (a la Kindle) til tekst eller LCD displayet til standard brug.

PatentlyApple beskriver funktionen som "en næste generation af iPhone, der effektivt ville tilbyde os et smart hybriddisplay, der kunne skifte mellem en standard LCD og en e-Paper-skærm. Faktisk er det så smart at skærmbilledet faktisk kunne opdele sig i kvadranter, som intelligent kan skifte skærmtyper afhængigt af det indhold, som brugeren kører. "

Hvis du nogensinde har set tekst på en Amazon Kindle, ser den meget skarp ud. Du kan se forskellen mellem iPad-skærmen og Kindle-skærmen, når du zoomer ind på 26x her:

Det er ikke svært at forestille sig, hvorfor en hybrid e-Ink & LCD-skærm ville være en stor gevinst for fremtidige iOS-enheder. Parret med et andet nyere patent, der viser, at Apple kan bringe Thunderbolt til iPhone og iPad, ser fremtiden for iOS lineup meget imponerende ud.

Du kan se flere billeder og læs mere om patentet hos PatentlyApple.