Åbn og gem PDF til iBooks på iPhone og iPad

Vil du åbne en PDF-fil og gemme den til din iOS-enhed, så du kan læse den senere? Den bedste måde at gøre det på er at downloade PDF-filen i iBooks-appen, som kører på iPhone, iPad eller iPod touch. Du skal bruge iBooks til at gøre dette, som de fleste allerede skal have, og på det tidspunkt kan du nemt gemme en PDF og derefter få adgang til det senere. Hvis du ikke er fortrolig med processen, er her hvad du skal gøre:

  • Først skal du åbne PDF-filen på din iPhone / iPad, dette kan ske via e-mail eller Safari
  • Når PDF-filen er åben, skal du klikke på knappen "Åbn i iBooks" øverst til højre
  • Når du åbner et PDF-dokument med iBooks som dette, gemmes det en kopi i dit iBooks-bibliotek for at få adgang til det senere
  • Nu kan du få adgang til den PDF fra iBooks, når som helst

Hvis knappen "Åbn i iBooks" ikke er umiddelbart synlig, skal du sørge for at vente på, at den fulde PDF skal downloades, og tryk derefter på dokumentet igen, og det skal blive synligt.

Dette er rigtig godt, fordi det giver dig adgang til disse PDF-filer på din iOS-enhed senere, selv når du ikke er online, og du kan skimme gennem den som enhver anden iBook i appen, fordi den bogstaveligt talt henter PDF'en til din enhed, uanset om den er fra nettet eller en email. Du kan også synkronisere disse PDF-filer som bøger i iTunes for nemt at sikkerhedskopiere, eller hvis du søger at overføre en sådan måde.

Dette virker på enhver iPad, iPhone eller iPod touch, der kører iBooks-programmet. Dette er virkelig den nemmeste måde at få en PDF-fil på din iPad eller iPhone til brug i iBooks, og det virker med bogstavelig talt enhver PDF-fil, uanset om det er et dokument, en manual, en bog, et bevisark eller noget af din egen oprettelse.

Tak til læser Dustin L for at sende denne tip og skærmbillede!