Evasi0n Jailbreak for iOS 6.1 Udgivet [Download Links]

Den første iOS 6.1 untethered jailbreak er blevet frigivet af en gruppe kendt som The Evad3rs. Værktøjet hedder "Evasi0n" og kører på Mac OS X, Windows og Linux, hvilket gør det muligt for enhver enhed, der kører iOS 6.1, at blive hurtigt jailbroken ved at følge et par enkle trin.

De interesserede i Evasi0n finder jailbreak kompatible med iOS 6.1, der kører på iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch 4th og 5th gen og tilsyneladende endda virker til iPad 3, iPad 4 og iPad Mini. iOS 6 understøttes også på nogle enheder.

Husk at sikkerhedskopiere til iTunes eller til iCloud, inden du fortsætter.

Download Evasi0n Jailbreak til iOS 6.1

Download links er tillid til unddragelse, flere spejle er tilgængelige der, hvis det er nødvendigt:

  • Mac OS X (Spejl 1)
  • Windows (Spejl 1)
  • Linux (Spejl 1)

Brugere skal bruge et USB-kabel til at forbinde enheden til en computer og løbe igennem den første jailbreaking-proces, på trods af at Evasi0n er et uhørt jailbreak. Når jailbreaket er færdigt, betyder det, at iOS-enheden kan genstartes frit fra en computer, uden at der er behov for boot-assistance eller "tethering" til en pc, der kører den oprindelige jailbreak-app. Det er det der gør en uhørt enhed mere populær end en tethered release.

For dem, der ikke er bekendt, frigør jailbreaking Apples begrænsninger på iOS-enheder og gør det muligt at installere tredjeparts software på dem uden at gå lige gennem Apples App Store. Når en enhed er jailbroken, bliver et tredjepartsappmarked kendt som Cydia tilgængeligt, hvor der findes unikke tilpasninger for ting som låseskærme, apps og tilføjelse af andre funktioner, der ellers ikke er mulige. Jailbreaking er lovlig for iPhone-enheder, men der er nogle usædvanlige gråare tekniske aspekter til tabletter som iPad, og Apple godkender ikke eller sanktionerer jailbreaking, hvilket kan medføre nogle vanskeligheder med at forsøge at få en sådan enhed til service. Uanset om et jailbreak-værktøj eller ej er værd, er det helt op til dig, men de kan fortrydes ret let.