Sådan genopfyldes en HP 05A

HP 05A-tonerpatronen, der fungerer sammen med HP 2035 og 2055 LaserJet-printermodellerne, er designet til at blive kastet, når patronen er tom. Dette er ideelt for producenten, fordi de får opkrævet dig for en erstatningspatron, men ikke rigtig for dig, fordi alt hvad du behøver er lidt toner for at få din printer til at fungere igen. Genopfyldning af HP 05A er en omkostningseffektiv mulighed, du kan opnå med et par værktøjer og lidt tålmodighed.

Sæt dit hulfremstillingsværktøj i en stikkontakt, og sæt det på stativet. Vent cirka fem minutter, indtil værktøjet er opvarmet, inden du fortsætter.

Find den orange løkke i den ene ende af patronen, og placer patronen, så den står op, med den orange løkkeende, der hviler mod bordet. Drej patronen foran dig, indtil du kan se de orange og grønne kontakter i bunden af ​​patronen.

Hold patronen stabil med den ene hånd, og tag dit hulfremstillingsværktøj sammen med den anden. Find metalmøtrikken på venstre side af patronen tæt på toppen. Tryk hullefremstillingsværktøjet ind i patronen let til højre og ned fra møtrikken. Når værktøjet har slået igennem plastik, skal du placere det på stativet og tage det ud.

Placer patronen over en affaldskurv, og prøv at ryste så meget gammel toner ud af hullet, som du kan.

Tryk på flasken med ny toner på bordet for at løsne toner.

Fjern hætten fra flasken med ny toner. Hold patronen på samme måde som før, men vip den i en vinkel på 45 grader. Anbring flaskens spids i hullet, og lad toner strømme ind i patronen.

Fjern flasken, når den er tom, eller cylinderampullen er fyldt. Placer et stykke forseglingstape eller bånd over hullet.

Elementer, du har brug for

  • Udskiftningstoner

  • Hulfremstillingsværktøj

  • Forseglingstape

Tips

Nogle genopfyldningssæt leveres med en erstatnings mikrochip. Hvis du ikke udskifter chippen, viser printeren en meddelelse "Toner lavt", men ellers påvirkes den ikke.

Advarsler

Hulværktøjet bliver ekstremt varmt, så pas på, når det er tilsluttet.

Toner kan permanent plette tøj, og nogle vil undslippe fra patronen under denne proces. Sørg for at du har tøj på, som du ikke har noget imod at blive snavset.