Aktivér "Hey Siri" for at aktivere Siri med kun din stemme for en sand håndfri oplevelse

Siri modtog et storslået boost i iOS med hurtigere forståelse og stærkt forbedret forståelse, men også en mindre indlysende mulighed blev tilføjet; evnen til at indkalde Siri med bare din stemme. Med denne "Hey Siri" -funktion aktiveret, vil Siri aktivt lytte og vente på dine kommandoer, men kun når iPhone eller iPad er tilsluttet en strømkilde. Dette giver en sand håndfri oplevelse med Siri og iOS og er værd at prøve.


Dette kræver naturligvis iOS 8 eller nyere og en enhed, der understøtter Siri til at begynde med, hvilket er næsten enhver moderne iPhone eller iPad.

Sådan aktiveres "Hey Siri" Voice Commands med iPhone

Lad os aktivere denne håndfri funktion, kaldet "Hey Siri", som er gemt væk stille i Siri-indstillinger på iOS:

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "General", og gå derefter til "Siri"
  2. Vip kontakten ved siden af ​​"Tillad Hey Siri" til ON-positionen

Nu er du klar til at afprøve dig selv. Tilslut iPhone eller iPad til en strømkilde med lynledningen, og sig bare "Hey Siri" efterfulgt af en kommando som "Hey Siri, hvad er vejret i San Francisco?".

Du kan også sige "Hey Siri", vent på den velkendte "ding" -klip, og giv derefter en forespørgsel eller kommando. Hver Siri-kommando er tilgængelig til brug på denne måde, uanset om de produktive og nyttige tricks eller de sjove, alle anmodninger er gyldige, så længe de ikke kræver interaktion med berøringsskærmen for indtastning af en adgangskode eller for at udføre en lignende opgave.

Dette virker utrolig godt og er en fantastisk funktion for næsten alle, hvad enten det er til tilgængelighed eller for os, der gerne vil gøre iPhone-opgaver håndfri, når det er muligt. Ved testning kunne jeg let udløse Hey Siri-kommandoen fra hele rummet, og det henter selv dine kommandoer fra et andet rum, hvis du er høj nok. Baggrundsstøj ignoreres godt, og Hey Siri-prompten virker i en bil, mens du også lytter til musik med et moderat tolerabelt lydniveau (forhåbentlig ingen laver en sang, hvor "Hey Siri" er koret, der virkelig ville smide denne fantastiske funktion ud ).

Her er hvor Hey Siri-funktionen virkelig skinner; når din iPhone eller iPad er tilsluttet en strømkilde, sig på dit skrivebord, tilsluttet en bil oplader under kørslen, eller når du oplader på natbordet, kan du bare sige "Hey Siri" og udstede en anmodning eller kommando. Siri gør hendes ting og lader dig vide, uden nogen form for fysisk interaktion med iOS-enheden. Ikke flere trykke på Home-knapper og venter og siger "Hey Siri" er nok. Når du er vant til dette, finder du det, at du kan løse mange grundlæggende opgaver på Siri som en helt håndfri assistent, selvom du laver andre ting. Foretag et telefonopkald i bilen uden at se på skærmen eller røre ved iPhone, få vejrrapporten fra din iPad, uden at fingrene forlader dit tastatur eller fortælle Siri at stoppe vækkeuret fra hele værelset, brug din fantasi, det er virkelig ret praktisk.

Husk bare, at iOS-enheden med Siri skal være tilsluttet en strømkilde, for at denne funktion skal fungere, hvis du er ude og om eller ikke tilsluttet en væg eller computer, vil Siri ikke lytte til en kommandoforespørgsel.