Sådan repareres Pandora

Pandora Internetradio er et online radiofirma, der giver lytterne styrken i det, de ønsker at høre. Du kan oprette en Pandora-radiostation designet til at passe til dine personlige præferencer som musikelsker. Hvis du har problemer med at springe over eller blanke hjemmesider med Pandora, kan synderen være en række forskellige problemer, der forhindrer Pandora i at spille ordentligt. Disse problemer består af en fuld internetcache, en forældet Flash-afspiller, browser-inkompatibilitet eller et antivirusprogram, der blokerer Pandora-webstedet.

Rydning af internetcache

Åbn din internetbrowser, som du bruger til at afspille Pandora Internetradio, og klik på "Funktioner" i topmenuen i browserens hovedvindue.

Klik på "Internetindstillinger", når kontekstmenuen kommer op. En liste over "Internetindstillinger" kommer op.

Klik på fanen "Privatliv" eller "Browserhistorik" -fanen, og klik på "Slet" for at åbne et nyt vindue.

Klik på fluebenet ud for "Tøm cachen" eller "Cachen". Klik på "Slet" for at slette cachen.

Klik på "OK", når cache-internetbrowseren er færdig med at rydde cachen, hvilket kun tager et par sekunder, og klik på "Luk".

Log ind på din Pandora internetradiokonto på din computer, og vælg den station, du vil afspille. Sangene afspilles nu uden at springe over eller pause. Hvis du stadig har problemer, skal du fortsætte med at læse.

Opdatering af Flash Player og afprøvning af en anden browser

Gå til det officielle Adobe Flash Player-websted, og klik på "Download" for at opdatere din version af Adobe Flash Player.

Klik på "Installer" fra det næste vindue, der automatisk kommer op, når downloadet er afsluttet. Flash Player er nu opdateret. Prøv Pandora igen. Hvis det ikke virker, skal du fortsætte til næste proces.

Åbn en ny internetbrowser på din computer, og gå til Pandora-hjemmesiden. Start en af ​​dine radiostationer for at se, om den fungerer korrekt. Nogle gange er problemet simpelthen med din browser. At skifte browser kan hjælpe Pandoras stammende problemer.

Antivirusprogrammer

Åbn din computers antivirusprogram ved at dobbeltklikke på skrivebordsikonet eller dets meddelelsesikon i meddelelsesbakken på din computers proceslinje.

Gå til den officielle Pandora-webside på din internetbrowser med antivirusvinduet åbent. Hvis antivirussen blokerer for Pandora, vises den i ant-ivirus-vinduet.

Klik på indstillingen "Tillad altid" i antivirusvinduet ved siden af, hvor det sagde "Blokeret" Pandora. Dette giver Pandora adgang til din computer for midlertidigt at gemme musikfiler på din harddisk for at undgå at springe over og stamme.

Tips

Inden du prøver en af ​​disse muligheder, skal du først genstarte computeren for at sikre dig, at det ikke er et midlertidigt hardwareproblem. Download enhver ny internetbrowser ved at gå til deres startside og klikke på "Download". Det installeres automatisk, når download er afsluttet. Der er mange forskellige typer internetbrowsere, herunder Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox og mange andre.