Tjek iCloud Email fra en Windows-pc eller overalt via internettet

Mange Apple-brugere ved det ikke, men du kan få adgang til din iCloud.com-emailadresse hvor som helst. Det betyder, at du kan læse, skrive, videresende og gemme udkast til eventuelle iCloud-e-mails, og det hele gøres via internettet. Den store ting ved denne tilgang er, at en bruger kan kontrollere og bruge iCloud.com-email uden at kræve en Mac, iPhone eller iPad, da den web-baserede klient er tilgængelig fra enhver enhed på ethvert operativsystem, en Windows-pc medfølger.

Det eneste, der kontrollerer iCloud Email eksternt, kræver en noget moderne webbrowser, som kan køre på stort set ethvert operativsystem. Bortset fra det, så længe du oprettede en iCloud.com email-konto på et tidspunkt med det tilhørende Apple ID, vil det være tilgængeligt for at få adgang til og bruge fra næsten hvor som helst.

Sådan får du adgang til iCloud.com Email fra hvor som helst via internettet

  1. Fra enhver webbrowser skal du gå til http://icloud.com og logge ind med Apple ID / iCloud email
  2. Klik på ikonet "Mail", når du er logget ind
  3. iCloud Mail vil indlæse, der giver fuld adgang til iCloud e-mail-kontoen, herunder indbakken, udkast, sendt, arkiver, papirkurv, junk mail, VIP lister og andre postmapper

ICloud Mail-webklienten er fuldt udstyret, du kan sende, svare, videresende, papirkurven, flagge, arkivere og komponere nye e-mail-meddelelser direkte fra iCloud.com Mail-webstedet.

Fordi iCloud Mail er forbundet til dit Apple ID, har du endda fuld adgang til din kontaktliste og adressebog med automatisk afslutning og alt.

Dette er virkelig nyttigt af mange grunde, især hvis du er væk fra dine iOS-enheder eller Mac, men du vil stadig tjekke din iCloud-e-mail, men det er også meget nyttigt, fordi det er den eneste måde at kontrollere iCloud-email fra en pc, uanset om det er PC kører Windows eller Linux eller noget andet.

Husk, at hvis du har to-faktor-godkendelsesopsætning til Apple ID, skal du bekræfte hvert iCloud login fra en ny webbrowser som en sikkerhedsforanstaltning.

Som du sandsynligvis opdager, er webstedet iCloud.com imponerende fuldt udstyret med fuld adgang til e-mail, kontakter, noter, påmindelser, kalender, iCloud Photos (og den eneste måde at downloade billeder fra iCloud direkte på en pc også), dokumenter gemt i iCloud og endda sider, Keynote og Numbers-apps, der kører i en webbrowser. De web-baserede tjenester er bare utænkeligt nyttige, give dem et kig.