Sådan synkroniseres Wii-fjernbetjeninger

For at bruge din Wii-fjernbetjening med din Wii eller Wii U skal du synkronisere den til konsollen. Du kan synkronisere op til fire fjernbetjeninger med begge konsoller. For at synkronisere skal du have din konsol opsat med sensorbjælken tilsluttet og placeret.

Synkronisering med Wii

Sådan synkroniseres Wii-fjernbetjeninger

For at synkronisere en fjernbetjening med Wii skal du åbne dækslet til konsolens SD-kortspor. Hvis din Wii er i lodret position, vil dette være til venstre for diskåbningen. Over SD-kortsporet er der en rød synkroniseringsknap. På Wii mini er denne knap placeret på venstre side af konsollen nær batterirummet. Fjern batteridækslet fra Wii-fjernbetjeningen, og tryk på den lille røde synkroniseringsknap under batterierne. LED-lysene på forsiden af ​​fjernbetjeningen begynder at blinke. Mens de blinker, skal du trykke på og slippe synkroniseringsknappen på konsollen. Fjernbetjeningen synkroniseres automatisk med konsollen. LED-lyset på forsiden af ​​fjernbetjeningen vil angive det spillernummer, der er tildelt den.

Synkronisering med Wii U

Sådan synkroniseres Wii-fjernbetjeninger

For at synkronisere en Wii-fjernbetjening til Wii U skal du gå til konsollens menu. Tryk på og hold synkroniseringsknappen nede til højre for tænd / sluk-knappen. Skærmen til parring af controller vises, hvor du bliver spurgt, hvilken type controller du vil synkronisere. Åbn batteridækslet på Wii-fjernbetjeningen, og tryk på den røde synkroniseringsknap. LED'en på forsiden af ​​fjernbetjeningen lyser, når synkroniseringen er afsluttet, hvilket indikerer det spillernummer, der er tildelt controlleren. Du kan også synkronisere en controller ved at åbne startmenuen, vælge "Controller Settings" og derefter vælge "Pair" fra indstillingerne under "Wii Remote / Other Controllers." Dette åbner en parringsskærm. Tryk på synkroniseringsknappen på Wii-fjernbetjeningen, indtil LED'en på fronten lyser, og luk derefter menuen.