Popstar Dating SIM snyder

Popstar Dating SIM er et online dating spil. Målet med spillet er at hjælpe hovedpersonen Mina med at finde enten kærlighed eller berømmelse på 60 dage. En af de store forskelle mellem dette spil og andre dating-simmere er fraværet af noget voksenorienteret indhold (dvs. nøgenhed, dårligt sprog eller stofbrug). Formålet med at være mere et romantisk sim-dating-spil, det er velegnet til en bred aldersgruppe.

Baggrund

Spillet er baseret på forfatterens fanfiction (kendt som “Maid for Me”). Historien drejer sig om hovedpersonerne i spillet - ved at læse denne historie, enkeltpersoner, der ønsker at spille sim-spillet, kan finde snyderne inden for historiens sammenhæng. Når du vælger muligheden for at indtaste cheats, fortæller spillet spillerens spor om cheats (dvs. sporene er efternavnet på Jaiden, kaldenavnet på Kiterin og navnet på Minas søster). Alle snydekoder til dette spil kan indtastes flere gange ved at gå tilbage til cheat-indstillingen (den sidst indtastede kode ville være til stede for at gøre flere poster hurtigere).

Hit Points Cheat

Efternavnet på Jaiden er Daniels. Dette snyderi kan være lidt vildledende, hvis afspilleren forsøger at kopiere og indsætte snyderiet i inputboksen. Hvis koden indtastes med stort bogstav, genkendes den ikke og ser ud til at være en falsk kode. For at løse dette ville spilleren indtaste den samme kode med små bogstaver "D." Indtastning af denne kode øger hovedpersonens hitpoint (HP) med 100. Denne tilstand er vigtig for at udføre aktiviteter (dvs. arbejde og tale med andre tegn).

Valuta snyde

Minas søster er Emi. I modsætning til "daniels" snyderi, skulle denne kode indtastes med et stort "E" for at spillet kunne genkende det. Indtastning af denne kode øger spillerens valuta i spillet med 1000 (hvilket er vigtigt for at købe varer til hovedpersonen og gaver til hendes potentielle kærlighedsinteresser).

Forholdet snyder

Kiterins kaldenavn er Kit, som spilleren også skal indtaste med store bogstaver "K." Dette er en af ​​to karakterspecifikke koder, idet de påvirker forholdet mellem hovedpersonen og hendes kærlighedsinteresser. Dette snyderi øger hovedpersonens oplevelse med Kiterin-karakteren (som bestemmer, hvor godt de to kender hinanden og er vigtig, hvis spilleren sigter mod en "finde kærlighed" -afslutning). Et andet snyd med har den samme funktion (kun for tegnet Air) er koden "luft".