Sådan indstilles en opvaskemaskine til tv

Hvis du har installeret parabol-netværk, opsætter en repræsentant fjernbetjeningen til dit fjernsyn. Hvis du køber et nyt fjernsyn, skal du programmere fjernbetjeningen igen. Dish Network fjernbetjeninger er følsomme over for væskespild og meget varme eller kolde temperaturer. Pas på fjernbetjeningen, så den holder længe. Fjernbetjeningsnetværkets fjernbetjeninger giver brugeren mulighed for at spole tilbage og sætte tv-programmet på pause via fjernbetjeningen og DVR. Du kan programmere fjernbetjeningen selv uden hjælp fra en skålrepræsentant.

Sådan indstilles en opvaskemaskine til tv

Tænd fjernsynet. Hvis du stadig har manualen til dit fjernsyn, skal du kigge efter den i koden. Denne kode hjælper Dish Network-fjernbetjeningen med at genkende dit fjernsyn. Hvis du ikke har manualen, skal du undersøge den på fjernsynet, mens du gennemgår følgende trin.

Sådan indstilles en opvaskemaskine til tv

Tryk på knappen "TV" øverst til venstre på fjernbetjeningen. Hold den nede i cirka tre sekunder. De øverste knapper blinker, og derefter fortsætter TV-knappen med at blinke af sig selv.

Fjernbetjening af parabol, Tv-fjernprogrammering, Tv-programmering

Bemærk de op-og-ned-pileknapper i midten af ​​fjernbetjeningen. Tryk op og ned, når du søger gennem listen, der vises på tv-skærmen. Vælg nummeret eller skub det ind. Hvis du allerede kender koden, skal du trykke på nummeret efter trin 2.

Sådan indstilles en opvaskemaskine til tv

Tryk på knappen "Pound" (#) nederst til højre på Dish Network-fjernbetjeningen, efter at koden er valgt. "TV" -knappen på fjernbetjeningen blinker tre gange, hvis nummeret er korrekt, og fjernsynet automatisk slukkes.

Sådan indstilles en opvaskemaskine til tv

Tryk på "Power" -knappen på fjernbetjeningen for at tænde fjernsynet igen. Tryk på pilene op og ned for at se, om fjernbetjeningen vil ændre kanaler på fjernsynet. Hvis ikke, har du muligvis brugt den forkerte kode og bliver nødt til at gentage de foregående trin.

Tips

Vejret kan slå forbindelsen fra Dish Network fjernbetjeningen til dit tv ud. I så fald omprogrammerer du fjernbetjeningen med disse trin.

Advarsler

Hvis der kommer væske ind i fjernbetjeningen, skal du muligvis udskifte den.